Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δόξα Νάουσας 4-0 (photos)

alexandriamou_a.e_alexandriaDSC_0470Επιθετικός μονόλογος το σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με την ΑΕ Αλεξάνδρειας να παίρνει την πρόκριση κόντρα στη Δόξα Νάουσας, που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την υπεροπλία τους στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν από το 1ο λεπτό την αντίπαλη άμυνα που κράτησε όμως σθεναρά μέχρι το 44ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο του Δημήτρη Καφέ, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με τέρμα.

Παρουσία 150 περίπου θεατών, το σύνολο του Κυριάκου Καρασαββίδη έδειξε πως έχει πολλές λύσεις στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο σήμερα ήταν αρκετά άτυχη αλλά και άστοχη στην τελική προσπάθεια. Σ αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και ο Μιχαηλίδης, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν αλλά και το…δοκάρι που σταμάτησε τις προσπάθειες των γηπεδούχων σε δύο περιπτώσεις.

Το τέρμα όμως του Καφέ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, “ξεκλείδωσε” την αντίπαλη άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο (πολύ φυσιολογικά) ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο και συγκεκριμένα στο τελικό 4-0 χάρη σε τέρματα των Καφέ και πάλι (55′), Βαλάντη Γρηγοριάδη (58′) και του Βαγγέλη Αβραμόπουλου (85′), που επίσης άνοιξε…λογαριασμό με την πράσινη φανέλα.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, το ερχόμενο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο για την πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας ενώ για τη Δόξα Νάουσας, την Κυριακή 18/9 στην Παναγιωπούλα κόντρα στη Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Να σημειώσουμε πως στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων είχε επιλεγεί να ξεκινήσει ο Γκατζούφας για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και ξεκίνησε τελικά ο Γιώργος Μυλωνάς.

alexandriamou_a.e_alexandriaDSC_0485

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Νικολόπουλος, Μπακιρτζής (46′ Λίτσι), Πέικος, Σαρηγιαννίδης (71′ Σαμαράς), Αβραμόπουλος, Τσιρίδης, Ηλιάδης, Πέτκος, Καφές (82′ Γιοβανόπουλος), Γρηγοριάδης.

Δόξα Νάουσας : Μιχαηλίδης, Βρούφτσης, Μήτσικας, Σιούλας, Καραθάνας, Στογιάννος, Τύψιος, Κούτης, Παπανάνος, Καντερίτσκας, Ιωακειμίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μάκης, Γιαννούλης και Τανούσης

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected