Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Ομοβροντία” μεταγραφών στον Παναργειακό να προλάβουν την έναρξη!

ImageHandler2Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά, οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό στον Παναργειακό να πραγματοποιούν τις μεταγραφές… τέσσερις-τέσσερις!

Ήδη η διοίκηση Μπέλλου ολοκλήρωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του Λουκά Κούρου και προετοιμάζονται για το ματς της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή.

Στους «λύκους» ανήκει, σύμφωνα με το sportstonoto, ο 19χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Διγαλάκης (φωτ), ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια είχε τραβήξει την προσοχή αρκετών υπευθύνων σε ακαδημίες ΠΑΕ της σούπερ λίγκας.

Παράλληλα, με τα πράσινα θα αγωνίζεται φέτος ο 22χρονος δεξιοπόδαρος πλάγιος αμυντικός Λάζαρος Κωστακιώτης, μετά από μία σεζόν σε ΑΟ Λεβάντε και Φαρκαδόνα.

Κάτοικος Άργους είναι από εδώ και στο εξής ο 22χρονος μέσος Τάσος Ζαρκάδας, που προέρχεται από τον Παναιτωλικό, έχοντας συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα.

Τέλος, στο δυναμικό του Παναργειακού προστέθηκε και ο 24χρονος αμυντικός Τόλης Παπαδόπουλος, μετά από μία χρονιά στην οποία ανήκε στον Πανελευσινιακό. Τα προηγούμενα χρόνια είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και σε Ηλυσιακό, Πανναξιακό, Οδυσσέα Κορδελιού.

Αξιοσημείωτο είναι πως οι Κωστακιώτης και Ζαρκάδας είχαν αποκτηθεί στις αρχές Αυγούστου από την Τριγλία, χωρίς ωστόσο να παραμένουν στην ομάδα της Ραφήνας.

Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα πρόκειται να ολοκληρωθούν και να ανακοινωθούν οι επόμενες προσθήκες για τον ιστορικό σύλλογο, που ξεκινά για ακόμη μία χρονιά με εσπευσμένο προγραμματισμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected