Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραίτηση προπονητή λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν!

thumb_640Η υπόθεση της παραίτησης του Σάββα Ορφανίδη από τον πάγκο της Ρόδου εκκρεμούσε εδώ και δέκα ημέρες και σήμερα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του news12, λόγω της απαξίωσης που έδειξαν στο πρόσωπο του οι διοικούντες έκανε πράξη εκείνο για το οποίο τους είχε ενημερώσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην, πλέον, προπονητής των «ελαφιών» είχε θέσει εδώ και αρκετό καιρό ορισμένα θέματα επί τάπητος αλλά δεν εισακούστηκε όπως θα έπρεπε από την διοίκηση. Ωστόσο, και σαν να μην έφθανε μόνο αυτό, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν κλήθηκε για να θέσει εκ νέου τους προβληματισμούς του και τα αιτήματα του αν θέλετε, για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Το ποτήρι ξεχείλισε και με τις απαντήσεις που του δόθηκαν, όταν ρώτησε γιατί δεν τον καλέσανε στην χθεσινή συνεδρίαση, όπου και πάλι δεν είχαν βρεθεί λύσεις για τα σοβαρά  προβλήματα που απασχολούσαν την ομάδα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά , ούτε καν του συνέστησαν να μην επιμείνει στην παραίτηση του ενώ μόνο ένα τηλεφώνημα δέχτηκε από ισχυρό πρόσωπο της διοίκησης αλλά ούτε και με αυτήν την παρέμβαση ικανοποιήθηκε ο πρώην προπονητής της Ρόδου.

Πολλά τα θέματα και οι προβληματισμοί που είχε υποβάλλει στο Δ.Σ. ο  κ. Ορφανίδης και κάποια αφορούσαν τους παίκτες του αλλά και τον ίδιο, κάτι που τον έφερε στην υλοποίηση της απόφασης του να παραιτηθεί μετά και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, με αποτέλεσμα σήμερα να υποβάλλει και επισήμως την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected