Κατηγορίες
Basket

Δηλώσεις του Δημήτρη Γκίμα για την προετοιμασία του Φίλιππου

bc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864_LΟ προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας μίλησε στο filipposbc.gr για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

“Μετά το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου ολοκληρώθηκαν, οι 3 πρώτες και πολύ σημαντικές, για μια καινούργια όπως εμείς ομάδα, εβδομάδες προετοιμασίας.

Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και όλοι οι αθλητές δουλεύουν με πολύ μεγάλη διάθεση και με μεγάλη επιθυμία και πίστη στο πλάνο που ακολουθούμε. Είναι πολύ νωρίς όμως για να πούμε οτιδήποτε. Για οποιοδήποτε συμπέρασμα. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού έχω υποχρέωση, απέναντι στους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την αγάπη τους, αλλά και απέναντι στους υποστηρικτές, τους χορηγούς και όσους συνδράμουν με κάθε τρόπο, να τονίσω τα ακόλουθα.

Πρώτα πρώτα η ομάδα μας επέλεξε για λόγους που δεν μπορούν να αναλυθούν αυτή τη στιγμή δημόσια ένα ρόστερ που νεανικότερο δεν έχει εμφανιστεί ΠΟΤΕ σε εθνικές κατηγορίες. Δέκα (10) αθλητές από 18 ως 23 ετών. Βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε ούτε εμείς, οι προπονητές, θαυματοποιοί ούτε οι αθλητές ξαφνικά μεταλλαγμένοι υπερήρωες.

Δεν είναι ντροπή η αυτογνωσία και η συναίσθηση της πραγματικότητας, ειδικά της οικονομικής. Ντροπή θα ήταν οι φανφαρονισμοί κι οι ψεύτικες υποσχέσεις. Θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να οπλιστούμε με εργατικότητα υπομονή και πίστη για μια χρονιά δύσκολη και με μεγάλες δοκιμασίες. Η νεανικότητα και η δομή του ρόστερ μας είναι τέτοια που χρειάζεται τη μέγιστη στήριξη στις ήττες και τη μέγιστη προσγείωση στις νίκες.

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε καμία επιτυχία ούτε να προδικάσουμε κάποια αποτυχία. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ούτε υπερθέαμα ούτε υπερπαραγωγή. Το μόνο που μπορώ εγώ να υποσχεθώ είναι ΟΜΑΔΑ, ΙΔΡΩΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΙΜΑ. Όμως αυτά τα στοιχεία δεν σημαίνουν ούτε νίκες κάθε εβδομάδα ούτε συμβόλαιο με την επιτυχία.

Αυτό που βλέπω είναι ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον και μια μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας. Επιβάλλεται λοιπόν η ομάδα σε πρώτη φάση φέτος να καταφέρει με τους “μπέμπηδες” από τους οποίους αποτελείται να παραμείνει εδώ και ταυτόχρονα να δημιουργήσει κορμό. Η καλύτερα κορμούς. ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΡΜΟ ΧΟΡΗΓΩΝ.

Τώρα είναι η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Η χρονιά λοιπόν αυτή είναι ορόσημο για το όνειρο. Για όνειρα όμως έχουμε χρόνο μπροστά μας να μιλήσουμε.

Προς το παρόν ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ …. εχε πίστη και προχώρα…. Και κάτι ακόμη που θα ακουστεί πολύ τις επόμενες ημέρες κι εβδομάδες με όσα θα γίνουν.

ΤΩΡΑ ΟΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected