Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού 3-0 (photos)

alexandriamou_trikala_170018Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για τη φετινή χρονιά, χωρίς όμως (όπως θα περίμενε κανείς) τη δυναμική παρουσία του κόσμου.

Οι 100 περίπου φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού είδαν την ομάδα τους να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος και να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, αποζημιώνοντας τους στο παρθενικό παιχνίδι της φιλόδοξης φετινής χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε όπως αναμενόταν. “Σφιχτός” πίσω, με πολύ καλή αλληλοκάλυψη στα πρώτα 45 λεπτά αλλά χωρίς τις απαραίτητες δυνάμεις στο δεύτερο μισό του αγώνα, όταν και οι “πράσινοι” κατάφεραν να ανοίξουν την ¨ψαλίδα” και να φτάσουν στο τελικό 3-0.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν βεβαίως και άτυχη καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος (με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ποτουρίδη στο 32′) όμως στο δεύτερο 45λεπτο βρήκε τις λύσεις και απέσπασε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα.

Να σημειώσουμε πως στο 31′ ο Γιώργος Πατατούκας τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε τελικά πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Πριν την αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Παπαδόπουλος βράβευσε τον προπονητή του Ατρόμητου, Σταύρο Κωστογλίδη ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας την πενταετία 2001 έως το 2006, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο.

alexandriamou_trikala_170021

Ακολούθησε το πρώτο φετινό σφύριγμα στο γήπεδο των Τρικάλων, που έδωσε την εκκίνηση στην αναμέτρηση, το φιλμ της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω :

12′ Σέντρα του Κουκουράκη από αριστερά, κεφαλιά του Κίτσα λίγο άουτ.

15′ Λάθος του Τασίδη στον χώρο του κέντρου, ο Παπαδόπουλος που έγινε κάτοχος είδε τον Ιωακειμίδη εκτός εστίας, επιχείρησε τη λόμπα αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ με βήματα πίσω αποσόβησε το τέρμα.

32′ Εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη, η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ.

39′ Αλλεπάλληλες κόντρες στη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου, ο Κουκουράκης επιχείρησε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

42′ Σουτ του Κίτσα, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανιόπουλου

48′ Εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη, κεφαλιά του Πετκάκη στο δεύτερο δοκάρι εντυπωσιακή απόκρουση με τα πόδια από τον Μανιόπουλο.

57′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Ζωγράφου στην πλάτη της άμυνας, ψύχραιμο πλασέ του Κίτσα και 1-0

64′ Σουτ του Νασούφι από καλή θέση, η μπάλα “έγλειψε” το δοκάρι

69′ Σέντρα του Κουκουράκη, κεφαλιά του Κίτσα η μπάλα άουτ

74′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, προβολή του Σερμπίνη και η μπάλα στα δίχτυα του Μανιόπουλου (2-0)

78′ ΓΚΟΛ! Εκπληκτικό σουτ του Ποτουρίδη από 30 μέτρα, η μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα (3-0)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Αβεστάρα και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Τασίδης, Πετκάκης, Σερμπίνης, Συμπεθέρης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος (78′ Κιρκιλιανίδης), Κίτσας, Κουκουράκης, Σούρλας (67′ Αθανασιάδης Σ.), Πατατούκας (31′ λ.τ. Νασούφι)

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Δημητριάδης, Δαλήγγαρος, Λιλιόπουλος, Βοργιατζίδης (62′ Ντουραχίδης), Ζερδαλής, Παπαδόπουλος, Γκιάλπης (39′ Συμεωνίδης), Αρβανιτίδης (53′ Κωστογλίδης)

δείτε φωτορεπορτάζ του alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected