Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Χαρίεσσας 1-0 (photos)

alexandriamou_lianobergi_170029

Την πρώτη της νίκη στην Α1 Ερασιτεχνική σημείωσε σήμερα η Δόξα Λιανοβεργίου, στην παρθενική της παρουσία στα “μεγάλα σαλόνια”.

Οι νεοφώτιστοι, έχοντας πολύ καλή παρουσία και στα 90′, επικράτησαν με 1-0 της ΑΕ Χαρίεσσας και “διασκέδασαν” τις εντυπώσεις από την ήττα της πρεμιέρας στον Κοπανό. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έπαιξε με πάθος, δύναμη και με πολύ καλή τακτική, “εγκλώβισε” τα αντίπαλα ατού που δεν φάνηκαν στο σημερινό παιχνίδι και ξεκίνησε ιδανικά τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Σημαντική βεβαίως η απώλεια για τους φιλοξενούμενους αυτή του Κώστα Τουμαρά, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την εργασία του, ενώ και ο Αργύρης Σταμάτης μπόρεσε να βοηθήσει μόνο στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν από την αρχή για τη νίκη, ώστε να ευχαριστήσουν τους λιγοστούς είναι αλήθεια φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου. Στο πρώτο μέρος, οι “κυανόλευκοι” είχαν καλές στιγμές στα καρέ του Ηλιάδη, με πιο τρανταχτές αυτές των Καραντουλαμά και Ντόι (ο νεαρός είναι το τελευταίο απόκτημα της ομάδας από τον γειτονικό Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων). Στο διάστημα αυτό, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη δεν κατάφερε να φτάσει απειλητικά στα καρέ του Γιάντση, που είδε μόνο τον Μπεκιαρίδη να σουτάρει δυνατά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά, το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με πολλά λάθη κυρίως στον χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι βγήκαν απειλητικά με τον Καραντουλαμά στο 61′ αλλά ανέκοψαν οι αμυντικοί των “κιτρινόμαυρων”, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Μπεκιαρίδη, αλλά ανέκοψαν οι αμυντικοί.

Το μοναδικό γκολ που τελικά έκρινε και την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 71′ όταν ο Τσολακίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Νουσιόπουλος πήδηξε για την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ηλιάδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κατά τους γηπεδούχους, το τέρμα χρεώνεται στον σκληροτράχηλο αμυντικό, κατά τους φιλοξενούμενους υπήρξε αυτογκόλ του Γραμματικού.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 80 είχε ένα καλό σουτ με τον Γραμματικό, όπως η καλή στιγμή για την ΑΕΧ καταγράφηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Δημήτρης Στογιάννης αστόχησε από πλεονεκτική θέση και απέτυχε να φέρει το ματς στα ίσια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Γιάντσης, Λουκάς (67′ Παπαδόπουλος Α.), Παπαδόπουλος, Νουσιόπουλος, Τζέπης, Μπαντής, Τσολακίδης, Κυνηγόπουλος (90′ Ξανθόπουλος), Καραντουλαμάς, Κίρτσογλου, Ντόι (76′ Γελαδάρης),

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Μουζάκι (46′ Σταμάτης), Ιωαννίδης Θ., Τηλκερίδης, Δελητζάκης, Κοτσογιαννίδης, Φωτιάδης, Τσάλμας (82′ Δάτσης), Στογιάννης, Γραμματικός, Μπεκιαρίδης (62′ Παμπουχίδης)

δείτε φωτογραφίες από το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected