Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-1


cats

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων, τη νέα έδρα του Αχιλλέα Νάουσας για το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, μπήκε σήμερα σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στην Α1 Ερασιτεχνική και στα πλαίσια της 2ης στροφής του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε την σκληροτράχηλη ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

DSCN0105

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΓΑΣ σημείωσε ο Κώστας Βούλγαρης

Οι “κιτρινομπλέ” κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 85ο λεπτό, όμως… λογάριασαν χωρίς τον παίκτη – προπονητή του Αχιλλέα, ο οποίος συνέχισε από εκεί που είχε τελειώσει πέρσι και με τέρμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει, έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό, οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος για τη νίκη και αρκετές ήταν οι φορές που ξέφυγε λόγω της μεγάλης έντασης μεταξύ των παικτών. Μάλιστα, στο 77′ το παιχνίδι διεκόπη για 5 περίπου λεπτά όταν σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, η οποία και έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους, ο Αχιλλέας μπήκε δυνατά στο πρώτο 10λεπτο και προσπάθησε να βγει με αξιώσεις στα καρέ του Κασαπίδη. Οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν σταδιακά στροφές, ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις τον Μπουμπουλέντρα, που αναγκάστηκε (ειδικά στη φάση του 22′) να απομακρύνει με εντυπωσιακό τρόπο.

Κύριοι μοχλοί της ανόδου του ρυθμού για τον ΓΑΣ οι Ρίσσου και Κοτζαχρήστος, οι οποίοι δημιούργησαν αρκετά ρήγματα από δεξιά, ενώ γενικότερα η κυκλοφορία από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο.

DSCN9929

Άλλη μια φορά που βγάζει τα…κάστανα από τη φωτιά ο Παναγιώτης Καραμεταξκς!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά και συγκεκριμένα στο 48′ ο Μπρέγκου βρήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Βούλγαρη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτου του γκολ με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ακολούθησε ένα αρκετά άναρχο παιχνίδι, με τη μπάλα να σηκώνεται από το έδαφος αρκετές φορές, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έριξαν περισσότερο το βάρος στο να κλείσουν τους διαδρόμους και να διατηρήσουν το προβάδισμα στο σκορ. Στο 62′ μάλιστα θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα όταν και πάλι ο Βούλγαρης έπιασε την εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπουμπουλέντρα.

Από το σημείο αυτό και έπειτα, ο Αχιλλέας ρίσκαρε περισσότερο ενώ οι αλλαγές από τον πάγκο βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι Τζιόρας και Κάργας έδωσαν επιθετική πνοή και περισσότερη ταχύτητα στα χαφ, με αποκορύφωμα τη φάση που περιγράψαμε στο 85′, όπου ο Παναγιώτης Καραμεταξάς (στα 41 πλέον, αλλά παίζει σαν 30άρης) έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Νησελίτη

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μάραντης, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ. (82′ Κάργας), Γκέτσος, Στογιάννης Γ. (74′ Ρώσσιος), Μπράτσης, Τσαρτσίου (46′ Τζιώνας), Γιάτσος, Κακούδης, Κοσμάς

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Φρέντι, Τάσο, Κοτζαχρήστος, Παπαδής, Μπρέγκου, Βούλγαρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected