Ποδόσφαιρο

Ένα ακόμη μεγάλο ΣΟΚ στον ελληνικό ποδόσφαιρο, 14χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε φιλικό ματς της ΕΠΣ Μεσσηνίας!

354cb53c7c626e8045626001365011c8_LΤα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού (δυστυχώς) έχουν κι άλλα επεισόδια…

Λίγη ώρα πριν, έγινε γνωστό πως έχασε τη ζωή του στο γήπεδο (πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς), 14χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Βέργας – ομάδα Γ’ Τοπικού της ΕΠΣ Μεσσηνίας – Σωτήρης Νικολακόπουλος, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια του Σαββατιάτικου (17/9) φιλικού αγώνα Α.Ο. Βέργας – ΑΟ Λαιϊκων στο  γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου Στρατοπέδου “Παναγιώτης Μπαχράμης” o 14χρονος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νικολακόπουλος της γηπεδούχου ομάδας έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Ο παίκτης διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου και διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Βέργας!

Ο άτυχος Νικολακόπουλος σύμφωνα με τον ενωσιακό τεχνικό διευθυντή των μικτών ομάδων της Μεσσηνίας, Άγγελο Σκαφιδά (σ.σ. εξέφρασε σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr τα  θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον αναπάντεχο χαμό του) τόνισε μεταξύ άλλων, ότι υπήρξε τη περσινή σεζόν βασικό στέλεχος της μικτή Παίδων Μεσσηνίας και την φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιζόταν στη μικτή Νέων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected