Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 (vid)

Καμπανιακός-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0Τρεις πολύτιμους βαθμούς απέσπασε ο Καμπανιακός στο έδρας παιχνίδι με τον Απόλλων Παραλιμνίου

Όπως αναφέρει το kampaniasports.gr, διεξήχθη ένα συναρπαστικό παιχνίδι από δυο ομάδες, που προέρχονταν από ήττες στην πρεμιέρα και κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τη λήξη του.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και απείλησαν τουλάχιστον τρεις φορές την εστία του Χατζηγιαννάκη χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ, με πιο σημαντική ευκαιρία αυτή του Μπάλλιου ο οποίος ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του, έφτασε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε άουτ.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να απειλήσουν τον Κηπουρό.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47,΄ο Μπάλλιος βρήκε τον Προβατίδη μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός του Καμπανιακού πλάσαρε ιδανικά για να γράψει το 1-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την άμυνα τους πιο ψηλά και για 20λεπτά ήλεγχαν το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλήσουν τον Κηπουρό.

Στο 88΄αποβλήθηκε με απ ευθείας κόκκινη ο Δ.Τριανταφύλλου για εξύβριση.

Συνθέσεις

Καμπανιακός : Κηπουρός, Μενιγκάλι, Υψηλός (Κασαπίδης), Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος, Στεφανίδης, Προβατίδης, Κουντουράς (Πόπτσης), Λεφίδης (Αλμπάνης),

Απόλλων Παραλιμνίου : Χατζηγιαννάκης, Τριανταφύλλου Δ., Καστριτσέας, Μηντιούρης, Ρούμπος, Τριανταφύλλου Κ., Κοσμίδης, Ναλμπάντης, Ζυγκερίδης, Παπαστεργίου, Γαλακτερός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected