Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Τριγλία Ραφήνας – ΑΕ Κηφισιάς 1-1 (photos+vid)

triglia_kifisia2Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η Τριγλία Ραφήνας μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Κηφισιά στο γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος.

Οι “κιτρινόμαυροι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Μπίρη στο 10′ μετά τη λάθος συνεννόηση που έγινε με το Δήμιζα δεν το έβαλε κάτω και αφού προσπάθησε στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση χάρις σε γκολ του Ποτουρίδη στο 80′.

Η Τριγλία δεν έπεισε για ακόμα μια φορά, απέναντι σε μια Κηφισιά που δεν έδειξε σπουδαία πράγματα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από δικό της λάθος κι έπρεπε να κυνηγήσει για την ισοφάριση. Παρουσιάστηκαν ασύνδετοι, χωρίς κέντρο, δεν έβγαλαν φάσεις, ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να δημιουργήσεις φάσεις και να απειλήσουν την εστία του Γουμάγια.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε κυρίως από στημένες φάσεις όμως όλες οι εκτελέσεις των φάουλ, βρήκαν τους αντίπαλους αμυντικούς. Ακόμα και οι σέντρες που έβγαλαν από τα πλάγια δεν είχαν τύχη. Μοιραία λοιπόν κυλούσε ο χρόνος κι εκεί που η Κηφισιά εύκολα ή δύσκολα κρατούσε το τρίποντο, ένα δυνατό σουτ του Ποτουρίδη λύτρωσε την Τριγλία και έβαλε φωτιά στο ματς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο επικράτησε ο εκνευρισμός, η ένταση και τα νεύρα.

Παρά την ισοπαλία ο προπονητής της ομάδας Κ. Ψυρόπουλος, έχει πολύ δουλειά ακόμα. Καλό το ντεμπούτο του Σαλταμάρα, που απετέλεσε δίδυμο με τον αρχηγό Μπίρη στο κέντρο της άμυνας. Μαχητικός ο Ποτουρίδης και ο Κότσι, βοήθησαν οι αλλαγές. Μεγάλη πληγή όμως αποτελεί το κέντρο της ομάδας, αφού τα χαφ δεν τραβάνε, κι η ομάδα είναι κομμένη στα δύο. Χωρίς ηρεμία, δίχως μια ομαδική ενέργεια, ένα συνδυασμό, είναι φανερή η ανομοιομορφία που παρουσιάζει η Τριγλία ως σύνολο. Ελπίζουμε να υπάρξουν σημάδια βελτίωσης στο επόμενο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Τσεβά από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 10 η Κηφισιά προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Μπίριη, με τον Καρακώστα στο 20′ να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει άουτ. Στα 27′ ο Φούντας επιχείρησε την ωραία σέντρα όμως ο Γουμάγιας πρόλαβε τους επιθετικούς των γηπεδούχων και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 44′ η εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου έφυγε άουτ,

Με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για να έχουν καλή ευκαιρία στο 47′ με τον Τσεβά να σουτάρει και τον Γουμάγια να μπλοκάρει. Στο 55′ ο Μπίρης πήδηξε πιο ψηλά απ” όλους όμως η κεφαλιά που έπιασε έφυγε άουτ. Η Τριγλία πίεσε με τις αλλαγές που έγιναν και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′ χάρις σε δυνατό σουτ του Ποτουρίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κ. Ψυρόπουλος): Δήμιζας, Καμβύσης, Φούντας (74′ Μάργαρης), Σαλταμάρας, Μπίρης, Χριστόπουλος, Τσεβάς, Μητσόπουλος (68′ Μπαστάνης Γ.), Ποτουρίδης, Κότσι, Μπαστάνης Θ. (46′ Καλογιάννης)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στ. Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Παναγιωτόπουλος (58′ Μουσταφίδης), Σάμιος, Κυριαζής (74′ Ρεντζής), Μακρίδης, Χαϊκάλης

περισσότερες φωτογραφίες στο irafina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected