Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο! Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Ρεάλ!

Χωρίς τίτλοΗ Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει με… αμείωτους ρυθμούς τις ισοπαλίες: δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Εϊμπάρ σήμερα στο Μπερναμπέου (1-1) και έπεσε από την κορυφή της Πριμέρα!

Το έλεγαν και ο Κικέρωνας που, όσο να πεις, όλο και κάτι θα ήξερε: «Έξις δευτέρα φύσις»- η συνήθεια είναι δεύτερη φύση, δηλαδή. Υπάρχει και κάτι νεότερο: «Η συνήθεια που έγινε λατρεία». Όποιο εκ των δύο κι αν διαλέξει κανείς, πάντως, για τη Ρεάλ των τελευταίων 2 εβδομάδων, μέσα θα πέσει.

Όπως αναφέρει το SDNA, το «κακό» για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεκίνησε στο ματς με την Βιγιαρεάλ, συνεχίστηκε με την Λας Πάλμας, το «σερί» επεκτάθηκε με την Ντόρτμουντ και σήμερα αρνήθηκε ν’ αποχωριστεί το λατρεμένο της, εσχάτως, «χ», μην μπορώντας να κερδίσει ούτε την Εϊμπάρ.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο τους «Μερένχες», καθώς μόλις στο 6΄ ο Ρίκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας και έκανε το 0-1, που ανάγκασε τον Ζιντάν ν’ αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά των συνεργατών του, καθώς ο ίδιος δεν έχει.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Κριστιάνο έβγαλε ωραία σέντρα, ο τρομερός κεφαλοσφαιριστής Μπέιλ βρέθηκε για νιοστή φορά στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και από κοντά ισοφάρισε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected