Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΟ Χαλκίς – Φωστήρας 1-1

Χωρίς τίτλοΣτην καλύτερη της φετινή εμφάνιση η Χαλκίδα με τον Νίκου Παντέλη στον πάγκο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Φωστήρα.

Όπως αναφέρει το eviagoal, ο Α.Ο.Χαλκίς εμφάνισε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι έχοντας κάνει πάνω από 10 τελικές φάσεις και με την απόδοση του τον αδικεί το αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά ο Φωστήρας στην μία και μοναδική φάση που έκανε ευτύχησε να σκοράρει στο 16΄ με δυνατό σουτ του Μπιτζάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών στο 40΄ και 47΄ τα σουτ των Τσατσαρή και Μήτκα πέρασαν άουτ.

δείτε το LIVE της 5ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Οι πιο κλασικές ευκαιρίες ήταν στο 54΄ κεφαλιά του Κρολ λίγο άουτ στο 78΄σουτ του Κορνελάτου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και στο 84΄ όταν ο Στεργιανός σέντραρε από δεξιά και ο Κρολ με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρεπίνη.

Στα λεπτά που απέμειναν για τη λήξη του παιχνιδιού ο Α.Ο.Χ έχασε την ευκαιρία να πάρει το ματς αφού τα σουτ των Μπαλού και Κορνελάτου στο 86΄ και στο 88΄ πέρασαν αργά και βασανιστικά λίγο έξω από το δοκάρι.

Συνθέσεις

ΑΟ Χαλκίς : Μπαμπανιώτης, Στεργιανός, Μήτκας, Νόνης (76΄ Μπαλού), Πατσατζόγλου, Τσατσαρής, Κανελόπουλος, Κορνελάτος, Κρολ, Πολίτης, Σκαθαρούδης (30′ Εμέκα)

Φωστήρας ; Κουρεπίνης, Κουντουράς, Δημακάκος (60΄Κόπελας), Παραράς, Καλημέρης, Σκάρος, Ντάφλας, Ζαγοριανός (78΄Πέττας), Λέσι, Δωροβίνης (32΄Ταχματζίδης), Μπιτζάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected