Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-0


14600567_685973224912073_2018893331_o

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, μπροστά σε 250 περίπου φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Ο ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet», χάρη σε τέρμα του Μάκη Σπανού στο 20ο λεπτό, πήρε το τέταρτο “ροζ φύλλο” αγώνα σε ισάριθμα ματς και μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, οδηγούν την κούρσα της Α1 Ερασιτεχνικής μετά από 5 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ του “κιτρινόμαυρου” συλλόγου, καθώς αφενός μεν παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, δεν έχει δεχτεί τέρμα σε τέσσερα ματς (10-0) ενώ η εστία έχει παραμείνει ανέπαφη για 460 λεπτά από την προτελευταία αγωνιστική της περσινής περιόδου, όταν δέχτηκε γκολ στο 80ο λεπτό, στο ματς κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων παρουσιάστηκε διαβασμένος στο παιχνίδι του αντιπάλου και πάλεψε για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, παρουσιάστηκε και πάλι το πρόβλημα στο γκολ (τρίτο ματς “άσφαιροι” οι πράσινοι) ενώ ανασταλτικά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί, δεδομένου πως έπαιζαν κόντρα σε μια ομάδα που είχε πετύχει 9 γκολ σε 3 ματς.

Στα πρώτα 20 λεπτά, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο στις δύο περιπτώσεις που έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Γαϊτανίδη, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ.

Αυτό το κατάφεραν τελικά με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, όταν ο Καψάλης κέρδισε φάουλ πλάγια και δεξιά και ο Σπανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και μέχρι την ανάπαυλα, ο Απόλλων άρχισε σταδιακά να ισορροπεί και να παίρνει περισσότερα ρίσκα, χωρίς όμως να απειλήσει αισθητά τα καρέ του Αντιφάκου.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα και τους “πράσινους” να είναι απειλητικοί κυρίως με τα στημένα που έφερναν πολύ κόσμο στην περιοχή του ΓΑΣ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα καταγράφηκε στο 80′ όταν ο Σπανός έκανε την πάσα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καψάλης που χρειαζόταν απλά να τη σπρώξει στα δίχτυα, ξεγελάστηκε από το τελευταίο γκελ της μπάλας, η οποία πέρασε παράλληλα και κατέληξε άουτ.

Στο 90ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καψάλη ενώ παράπονα εξέφρασαν και οι φιλοξενούμενοι για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Κοσμίδης, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Μπούφι, Γρυπούδης (63′ Τζιβάρας), Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Σιδηρόπουλος (73′ Τόσκα), Καψάλης, Σπανός (89′ Κελέσμητος).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Δημητρούσης, Σότι, Μποζίνης, Ορφανίδης, Ρόκο (73′ Πήκος), Γερμάνης (55′ Καρολίδης), Καρυπίδης, Χρυσόπουλος, Τουλουμτζής, Κουτρουλιάς

13866611_711066849033090_147466251_n

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected