Κατηγορίες
Διάφορα

Η απόφαση για τον θάνατο της μικρής Άννυ : Τρεις οι ένοχοι!

fc528776-118d-4e80-9755-4d876c7f65ddΈνοχοι κρίθηκαν ο πατέρας της Άννυ Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ ή Σάββας και ο φίλος του Ναζίφ Αχμέντοβ γνωστός ως Νικολάι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ένοχη για κακουργηματική πράξη κρίθηκε και η μητέρα της Άννυ, παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, οι αφηγήσεις όσων προηγήθηκαν του εγκλήματος αλλά και τα κρίσιμα εικοσιτετράωρα που διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα πολλές φορές «πάγωσαν» το ακροατήριο αφού πρόκειται για μια υπόθεση που δεν χωρά ανθρώπινος νους.

Ο πατέρας της Άννυ Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ ή Σάββας, παρότι αρνήθηκε πως τη σκότωσε ομολόγησε ότι την τεμάχισε για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Μάλιστα, κατονόμασε τον συγκατηγορούμενο του Ναζίφ Αχμέντοβ γνωστό ή Νικολάι ως τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το σχέδιο του τεμαχισμού κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ισχυριζόμενος πως ήταν εκείνος που ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων και ο Σάββας τον εμπλέκει για να τον εκδικηθεί.

Η εισαγγελική λειτουργός σε μια αγόρευση καταπέλτη ζήτησε την ενοχή και των δυο κατηγορουμένων τους οποίους χαρακτήρισε «αδίστακτους» και «ψυχρούς εκτελεστές» κάνοντας λόγο για μια φρικιαστική υπόθεση μοναδική στα παγκόσμια χρονικά.

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε την απαλλαγή της μητέρα της 4χρονης για την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος. «Θα μπορούσε κανείς να πει πολλά για τον τρόπο ζωής της ή ότι δεν ήταν τέλεια μητέρα αλλά το γεγονός ήταν πως άφησε το παιδί με τον βιολογικό του πατέρα ο οποίος ουδέποτε υπήρξε βίαιος…» είπε η εισαγγελική λειτουργός και ζήτησε να κηρυχθεί η γυναίκα ένοχη, μόνο, για το πλημμέλημα της ψευδορκίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected