Γενικά

Άρης – Πανθρακικός 1-1

Χωρίς τίτλοΟ Άρης προηγήθηκε με το γκολ του Τάτου, είχε ευκαιρίες και δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πανθρακικό και αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Άρης ήταν ανώτερος του Πανθρακικού, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, όμως το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το… 1-1. Αυτό ήταν το 12ο και (λογικά) τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που πλέον ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Καρδίτσα.

Και σε αυτό το φιλικό ο Νίκος Αναστόπουλος δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα σε διαφορετικές θέσεις, όπως για παράδειγμα με την χρησιμοποίηση του Νίκου Καράμπελα σε ρόλο στόπερ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ράφικ Τζιμπούρ, αν και αναμένονταν να πάρει λεπτά συμμετοχής, ωστόσο συμπατριώτης του Μπουγκέρα, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Οι “κίτρινοι” ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι και στο 3′ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Τάτο, στο 27′ ήταν η σειρά του Καπνίδη να απειλήσει όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε την μπάλα, ωστόσο ο αρχηγός του Αρη, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον τρόπο και με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Πανθρακικός, που δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία στα 45′ ευτύχησε να ισοφαρίσει το σκορ με γκολ του Χαλκιαδάκη, στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Αρης, στη συνέχεια πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα, απείλησε με τον Ιλιτς στο 60′, ενώ στο 87′ ο Τάτος σημάδεψε το δοκάρι, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Συνθέσεις

Άρης : Διούδης, Τσουμάνης, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τζανακάκης, Ρόβας, Αντρέου, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Καπνίδης, Τάτος. Αγωνίστηκαν και οι Μπαργκάν, Μπουγκέρα, Παυλίδης, Νέτο, Καπνίδης, Αναγνωστόπουλος

Πανθρακικός : Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιάνος, Πετρούσης, Μπουγαϊδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Καρδάρης, Ηλιάδης, Χαλκιάδακης, Ρομπέρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected