Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : “Το παιχνίδι παίχτηκε παρασκηνιακά!”

309902_366324843408162_541641612_nΆκρως επιθετική προς πολλούς αποδέκτες και με αιχμές για τη διαιτησία του κ. Παρασίου στο σημερινό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, είναι η ανακοίνωση που απέστειλε αμέσως μετά το ματς στο SportsUp, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Αναλυτικά :

“Σήμερα το παιχνίδι δεν παίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Παίχτηκε παρασκηνιακά, οι ρουφιάνοι έκαναν της δουλειά τους αλλά χειρότεροι από όλους είναι οι προστάτες των ρουφιάνων… Η διαιτησία του κ. Παρασίου ήταν απαράδεκτη και προκλητική εις βάρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι έπρεπε σήμερα να κερδίσει ο Κοπανός. Είμαστε η πρώτη ομάδα που πληρώνει το τίμημα των εκλογών. Δεν φοβόμαστε όμως, θα παλέψουμε αξιοπρεπώς καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν θα κάνουμε το κέφι κανενός.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου δίνει τα συγχαρητήρια της στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αντέδρασαν ψύχραιμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Υ.Γ. : Αν κάποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου τον προκαλεί σε δημόσιο διάλογο, παρουσία των ΜΜΕ. Καληνύχτα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!”

Εκ της διοικήσεως του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected