Κατηγορίες
Basket

ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου 85-73

1544693Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε στην Paok Sports Arena του Κολοσσού Ρόδου με 85-73, παρ’ ότι εμφάνισε 2 πρόσωπα μέσα στο παιχνίδι. Πρωταγωνιστές οι Χρυσικόπουλος και Τσόχλας.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο… πρόσωπα στο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, αγχώθηκε κατά διαστήματα, όμως στο τέλος πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα στη φετινή Basket League.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, έδειξε στην αρχή συμπτώματα… Λευκάδας, όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο πήρε μπρος και εκτός από μερικές εξαιρέσεις, δεν απειλήθηκε από τον Κολοσσό στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν πολύ νευρικές επιθετικά, όμως, ο Κολοσσός ήταν πολύ δυναμικός στην άμυνα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί από την αρχή του αγώνα. Το τραγικό ξεκίνημα των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου είχε ως αποτέλεσμα το αρχικό 3-13 των φιλοξενούμενων στο 8ο λεπτό!

Κάπου εκεί οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να «ξυπνούν» και έτρεξαν ένα επιμέρους σκόρ 18-5 μέσα σε 5 λεπτά, με τους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο και να βρίσκονται πρώτη φορά στο -10, 20” πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το οποίο έκλεισε με 37-30 για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τις δυο ομάδες να είναι πολύ νευρικές και να κάνουν πολλά λάθη, μέχρι ο ΠΑΟΚ να… ξεκολλήσει και να πάρει τη μεγαλύτερή του διαφορά στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου, ξεφεύγοντας με +15 στο σκορ στο 25′ (48-33).

Ο Κολοσσός κάπου εκεί έβγαλε μια αντίδραση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπέρι, πλησίασε ξανά στους 5 (66-61), 6 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, όμως κάπου εκεί, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έδειξε να… φοβάται το παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε εκ νέου στροφές και καθάρισε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας τελικά στο Παλατάκι του αντιπάλου του με σκορ 85-73.

Τα στατιστικά ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected