Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Ρούμπο ο Αστέρας Πετριτή

roumbos-nikos

Στην απόκτηση ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το Βέλγικο ποδόσφαιρο, προχώρησε ο Αστέρας Πετριτή.

Ο λόγος για τον 19χρονο (γεν. 12/1/1997) επιθετικό Νίκο Ρούμπο, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στον οποίο θήτευσε επί μια τετραετία (2010-2014), με εξαιρετική παρουσία και την οποία το καλοκαίρι του 2014 “εξαργύρωσε” με τη μεταγραφή του στην Τούμπιζε της Β’ κατηγορίας του Βελγίου (8 γκολ σε 6 φιλικά), υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρα του.

Άλλοτε αθλητής (με επιτυχίες, μάλιστα) και του Taekwondo, είχε αγωνιστεί για μια διετία στον ΠΑΟ Καματερού, ενώ με την επιστροφή του από το Βέλγιο, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πεύκης, απ’ την οποία κι έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πριν από ένα μήνα περίπου, είχε συμφωνήσει τον Ηρακλή Αγίων Δέκα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας, ωστόσο δεν εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας και από σήμερα (15/10) είναι μέλος του ρόστερ του Αστέρα Πετριτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Αστέρας Πετριτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ρούμπο.

Ο Νίκος είναι παιδί της Παιανίας, καθώς πραγματοποίησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις φημισμένες ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν ακολουθήσει το ταξίδι στο Βέλγιο για λογαριασμό της Tubize. Η περυσινή σεζόν τον βρήκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Πεύκης. Να ευχηθούμε στο Νίκο μια σεζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αστέρα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected