Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Καζακστάν – Ελλάδα 0-1

ethniki_paidon_2016-1021x576Νικηφόρα άρχισε η Εθνική Παίδων, τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, καθώς στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου επικράτησε του Καζακστάν με σκορ 1-0.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι Έλληνες διεθνείς πίεσαν ασφυκτικά την εστία των αντιπάλων και δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών, με σημαντικότερες εκείνες των Βοϊλη (37΄) και Γαϊτανίδη (39΄).

Τελικά, το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 55΄, ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λευκορώσος διαιτητής της αναμέτρησης, Ντένις Σερμπάκοβ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους  Σαγκνάγεβ, Κάσκεν και Μελιόπουλο.

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η διοργανώτρια Ανδόρα, την οποία θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:00.

Συνθέσεις

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Ουστιμένκο, Αϊτίμ, Ιλιάσοβ, Σόβετ, Σαγκνάγεβ, Μακάν, Ζακιπμπάγεβ, Κρασνοπέροβ, Κάσκεν, Σεϊντάχμετ, Καϊρκένοβ (57΄ Ουλσίν)

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μελιόπουλος, Ζουμπουλίδης, Κατσούκης (63΄ Σκεντεράι), Π. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Βοϊλης, Γαϊτανίδης (54΄ Εμμανουηλίδης), Γκαργκαλατζίδης (54΄ Τσιριγώτης)

Γεωργόπουλος: «Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς, που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση»

«Το σημερινό ματς, όπως κάθε πρεμιέρα, ήταν δύσκολο. Καταφέραμε μία σημαντική νίκη για την μετέπειτα πορεία μας στα προκριματικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος την απόδοση των παιδιών, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Έχουμε μπροστά μας ακόμα δύο αγώνες. Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς, που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected