Κατηγορίες
Διάφορα

Η αποψινή…αστεράτη βραδιά στο “Cafe στο 90′”!

στο 90-vertΣπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή για τους ποδοσφαιρόφιλους, όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει η θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας

Η συνάντηση της Σίτι με τη Μπάρτσα δεν είναι κάτι… φρέσκο, με τη φετινή διοργάνωση να ορίζει τα ραντεβού τους για τη φάση των ομίλων και συγκεκριμένα στην 3η και την 4η αγωνιστική των γκρουπ.

Οι «πολίτες» ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη όπου απόψε θα κοντραριστούν με τους «μπλαουγκράνα», έχουν ηττηθεί και στα τέσσερα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, όμως, ένας άνθρωπος σε έναν εκ των δύο πάγκων, είναι ικανός ν’ αλλάξει την παράδοση των αναμετρήσεων. Προς το παρόν, η προϊστορία κάνει στην άκρη και ο Πεπ Γκουαρδιόλα καλείται ν’ αποδείξει απέναντι στο… δικό του δημιούργημα (σ’ ένα πολύ γενικότερο πλαίσιο για τον χαρακτηρισμό “δικό του”) πως έχει τις ικανότητες και το ταλέντο να μεταδώσει σωστά σε κάθε ομάδα τις ιδέες του και τον ξεχωριστό τρόπο παιχνιδιού του.

Όσο οι δυο τους θα παλεύουν στη Βαρκελώνη, με τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή και τη Σίτι ν’ ακολουθεί στο 3ο γκρουπ, οι Σέλτικ και Γκλάντμπαχ θα δίνουν τη δική τους μάχη ουσιαστικά για την 3η θέση (σε πρώτο πλάνο…), με τους «καθολικούς» να υποδέχονται τους Γερμανούς με στόχο μια εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στη Σίτι. Δίχως, ωστόσο, να δέχονται απαντήσεις σε κάθε τους γκολ…

Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ που … σέρνουν το χορό στον 1ο όμιλο, έχουν εντός έδρας δοκιμασίες γι’ αυτή την 3η ημέρα της φάσης των γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «κανονιέρηδες» που συνέχισαν με νίκη στην Πρέμιερ μετά το 3-2 επί της Σουόνσι, φιλοξενούν στο «Έμιρεϊτς» τη Λουντογκόρετς, ενώ, οι Παριζιάνοι αντιμετωπίζουν τη Βασιλεία. Από έναν βαθμό οι Βούλγαροι και οι Ελβετροί που εξ αρχής ήξεραν ότι δεν θα μπορέσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο απέναντι στις δύο δυνάμεις του ομίλου.

Με την ευχή να καταφέρει να δώσει συνέχεια στο απόλυτο που μετράει έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Νάπολι κοντράρεται με τη Μπεσίκτας στο «Σαν Πάολο», λίγες ημέρες μετά την ψυχρολουσία του περασμένου Σαββάτου και την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Το μεγάλο πρόβλημα του Σάρι με την έλλειψη… σοβαρού και αποτελεσματικού φορ παραμένει, ωστόσο, οι «παρτενοπέι» θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μπενφίκα θα υποδεχθεί τη Ντιναμό Κιέβου την ίδια ώρα, με τις δύο ομάδες να έχουν μετρήσει μόλις έναν βαθμό έπειτα από τα πρώτα δύο ματς και να καθίσταται απαραίτητη ανάγκη η κατάκτηση της νίκης στο ματς του «Ντα Λουζ».

Από τη Ρωσία περνάει ο δρόμος του απόλυτου για την Ατλέτικο Μαδρίτης στον 4ο όμιλο, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να φιλοξενείται στην έδρα της Ροστόφ. Οι αποψινοί γηπεδούχοι είχαν πάρει βαθμό από το ματς με την Αϊντχόφεν, λίγο καιρό μετά τον διασυρμό τους στο Μόναχο από τη Μπάγερν και οι «ροχιμπλάνκος» που ξέρουν να… χτυπούν στην καλύτερη ευκαιρία και να υψώνουν τείχος στην άμυνα, θα ψάξουν το 3×3. Επαναφορά στις νίκες θέλουν κι εκεί στοχεύουν οι Βαυαροί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45) και οι βαθμολογίες:

Α’ όμιλος:

Άρσεναλ – Λουντογκόρετς

Παρί Σεν Ζερμέν – Βασιλεία

Η βαθμολογία:

1.Άρσεναλ 4

2.Παρί 4

3.Βασιλεία 1

4.Λουντογκόρετς 1

Β’ όμιλος:

Νάπολι – Μπεσίκτας

Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου

Η βαθμολογία:

1.Νάπολι 6

2.Μπεσίκτας 2

3.Ντιναμό Κιέβου 1

4.Μπενφίκα 1

Γ’ όμιλος:

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι

Σέλτικ – Μπορούσια Γκλάντμπαχ

Η βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 6

2.Μάντσεστερ Σίτι 1

3.Σέλτικ 1

4.Μπορούσια Γκλάντμπαχ 0

Δ’ όμιλος:

Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπάγερν Μονάχου – Αϊντχόφεν

Η βαθμολογία:

1.Ατλέτικο 6

2.Μπάγερν 3

3.Ροστόφ 1

4.Αϊντχόφεν 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected