Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εμφανίστηκε η…γνωστή Λέστερ! (vids)

jamie-vardy-leicester-crystal-palace_3367915Η Λέστερ θύμισε κάτι από τα περσινά και επέβαλλε τον νόμο της πρωταθλήτριας στο 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, που έδωσε πολύτιμο οξυγόνο στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Προτεραιότητα της είναι το Champions League. Θαμπώθηκε από το σεντόνι και τα έδωσε όλα εκεί. Τώρα που με το 3 στα 3 στον όμιλο εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, μήπως να ασχοληθεί λιγάκι και με το πρωτάθλημα;

Πολλοί την υποτιμούν ακόμα, μα είναι ακόμα η πρωταθλήτρια και τρέχει ένα αήττητο σερί 20 παιχνιδιών στο γήπεδο της. Κάτι ομάδες τύπου Κρίσταλ Πάλας, ξέρει ακόμα να τις… ξεπετάει!

Η Λέστερ θύμισε κάτι από τα περσινά και με το εύκολο 3-1 επί της Κρίσταλ Πάλας παρουσιάστηκε σαν πρωταθλήτρια, ακόμα κι αν όλοι σκόρερ της ήταν εναλλακτικοί, δείγμα του μεγαλύτερου βάθους που έχει φέτος ως ομάδα.

Μπορεί στην ενδεκάδα να μην έπαιζε ο Βάρντι, αλλά από πίσω υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να στείλουν φέτος την μπάλα στα δίχτυα. Όπως ο Αχμέντ Μούσα, ο οποίος με τέλειο σουτ άνοιξε το σκορ λίγο πριν βγει το ημίχρονο.

Η απόλυτη κυριαρχία των «αλεπούδων» συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου μίλησαν οι… πάλιουρες. Ο Ιάπωνας Οκαζάκι μυρίστηκε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Μανταντά και με συρτό σουτ έκανε το 2-0 (63’), ένα άπιαστο βολέ του Φουχς διεύρυνε τον δείκτη του σκορ (80’, 3-0), με τον Καμπάιγ (85’) να λέει την τελευταία λέξη με το γκολ της τιμής για την Κρίσταλ Πάλας για το τελικό 3-1.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected