Super League 1

Πλατανιάς – Ξάνθη 0-1 (photos)

goalΣτη χειρότερη εμφάνιση όχι μόνο για φέτος, αλλά των τελευταίων… πολλών μηνών ο Πλατανιάς γνώρισε πικρή ήττα με σκορ 1-0 από την Ξάνθη. Σε ένα ματς που οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη χάρη στην κεφαλιά του Γιουνές μετά το φάουλ του Νιέτο στο 19ο λεπτό.

Είναι ζήτημα πραγματικά να τονιστεί κάποια αξιοσημείωτη φάση για τον Πλατανιά σε 90 λεπτά αγώνα! Αποδείχτηκε δε ότι το κενό του Μανούσου ήταν τεράστιο, ακόμα κι αν στα τελευταία 20 λεπτά ο Παράσχος έριξε και τον Ντιλαβέρ στο παιχνίδι παίζοντας με δύο “καθαρούς” επιθετικούς, αφού παρέμεινε μέχρι το τέλος ο Γιακουμάκης. Παρόλα αυτά, φάση ο Πλατανιάς δεν έκανε, ή τουλάχιστον δεν “είχε” την κλασική ευκαιρία. Μία άσχημη εμφάνιση, την οποία τις επόμενες μέρες -με καθαρό μυαλό- θα μπορέσουν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο ν’ αναλύσουν καλύτερα.

Η Ξάνθη από την πλευρά της φάνηκε πολύ “διαβασμένη” στο παιχνίδι του Πλατανιά, στον οποίο ουσιαστικά δεν επέτρεψε να παίξει όπως θα ήθελε και εν ολίγοις να κάνει το παιχνίδι του. Αποδείχτηκε δε ότι ήρθε με αυτοπεποίθηση στα Περβόλια χάρη στη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα οι Ακρίτες καταφέρνουν για 2η σερί αγωνιστική να φτάσουν σε “διπλό”, μετά από αυτό στη Λεωφόρο.

Τέλος, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον Μάνταλο που είχε μια αρκετά “σκληρή” διαιτησία σε βάρος του Πλατανιά, δίνοντας δυστυχώς συνέχεια μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη και τη διαιτησία του Σελίμου. Γενικώς, σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς, η διαιτησία σίγουρα δεν παίζει τον Πλατανιά όπως τα περιηγούμενα χρόνια, όπου εννοούμε ότι ήταν πιο ομαλή..

Το φιλμ του αγώνα

19’ ΓΚΟΛ! Φάουλ του Νιέτο ο Γιουνές με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα (0-1).

39’ Φάουλ του Νιέτο ο Γιουνές ξανά ξεμαρκάριστος βρίσκεται στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπορεί να τη βρει και να τη στείλει στα δίχτυα.

47’ Σουτ του Αποστολόπουλου αρκετά έξω από την εστία η μπάλα.

52’ Ο Γκνιάτιτς βρίσκει χώρο για το σουτ αλλά η μπάλα φεύγει αρκετά έξω από την εστία.

56’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Βάντερσον εκτέλεσε το κόρνερ ο Γκνιάτιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και ο Μπανανά από κοντά αλλά από δύσκολη γωνία με κεφαλιά τη στέλνει άουτ.

72’ Μακρινό σουτ του Μπαξεβανίδη μπλοκάρει σταθερά ο Σωτηρίου.

83’ Σέντρα του Βάντερσον κεφαλιά του Γιακουμάκη άουτ.

89’ Σουτ του Γουνδουλάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ζίβκοβιτς.

90+1’ Σουτ του Τριάδη μπλοκάρει ο Σωτηρίου

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (70’ Ντιλαβέρ), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (46’ Γουνδουλάκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Τσουράκης (80’ Ντίνας), Γιακουμάκης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Νιέτο (77’ Τριάδης), Βασιλακάκης (69’ λ.τρ. Βασιλακάκης), Γιουνές (84’ Ράνος)

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected