Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 4-0

14794183_10202152052319785_943829202_n

Επιθετικός μονόλογος του Κεραυνού Επισκοπής το σημερινό παιχνίδι, μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Βασίλη Αργυρίου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι “κοκκινόμαυροι” για ένα ακόμη παιχνίδι είχαν πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες και δημιούργησαν αρκετούς κινδύνους στα αντίπαλα καρέ, ενώ την ίδια κράτησαν το μηδέν παθητικό για 5η φορά στα 6 φετινά ματς, δείγμα της πολύ καλής ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και ειδικά μέχρι το 28ο λεπτό όταν και δέχτηκε το πρώτο γκολ, έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα ανασταλτικά ώστε να ανακόψει τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων.

Μπροστά σε 100 περίπου θεατές και κάτω από έντονη (υπό απειλή βροχής) συννεφιά, ο Κεραυνός εμφάνισε και σήμερα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Παίζοντας από το 1ο λεπτό επιθετικά και με κύριο στόχο να διεμβολίσει με κάθε τρόπο την αντίπαλη άμυνα, έφτασε αρκετές φορές σε θέση βολής και πίεσε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα.

Μέχρι το 28′, αρκετές ήταν οι ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι με κύριο εκφραστή τον Παραστατίδη, έφτασαν με αξιώσεις απέναντι από τον Γαϊτανίδη, ενώ στο 16′ ο Γιαουτζής σημάδεψε με δυνατό σουτ το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιούλι Ουρούτσι, πρώτο για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα, ο οποίος με ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα, άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό.

Ακολούθησαν δύο καλά σουτ των Ντέλλα και Γιαουτζή, που δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Γαϊτανίδη, στο 42′ όμως ο Κεραυνός πήρε σημαντικό προβάδισμα και έβαλε τις βάσεις για την 5η νίκη στο πρωτάθλημα. Από το χώρο του κέντρου και δεξιά, οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου άλλαξαν υποδειγματικά τη μπάλα, ο Χαραλαμπίδης κινήθηκε ωραία από δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα προς τη μεγάλη περιοχή και ο Ντέλλας κινήθηκε προς τη μπάλα αλλά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

14813685_10202152051559766_1258483915_nΟ ρέφερι κ. Λαζάρου έφυγε αμέσως για την άσπρη βούλα και το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τουλουμτζής εκτέλεσε με ευστοχία ο Χάρης Παραστατίδης.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Κεραυνός διεύρυνε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ και συγκεκριμένα στο 54′ όταν ο Γιαουτζής κινήθηκε ωραία από αριστερά, “έσπασε” τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ντέλλας που έγινε αποδέκτης, με πλασέ στη γωνία “έγραψε” το 3-0

Στο 51′ ο Απόλλων είχε την πιο καλή του στιγμή στην αναμέτρηση (μαζί με δύο ευκαιρίες του Σαρκατζή), όταν ο Κουτρουλιάς βρέθηκε απέναντι από τον Σταματέλο, αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε την απόκρουση του αγώνα δεδομένου πως ένα γκολ από πλευράς “πρασίνων” θα άλλαζε (στο μέτρο του δυνατού) τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιάννος Πασχάλης, που υποδέχτηκε ωραία τη μπάλα μετά το κόρνερ του Γιαουτζή και με δυνατό σουτ, νίκησε τον Γαϊτανίδη, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Κεραυνού.

Στο υπόλοιπο μισάωρο της αναμέτρησης το παιχνίδι δεν είχε τον ανάλογο ρυθμό και μοιραία άπαντες περίμεναν το τελικό σφύριγμα του ρέφερι ώστε να σφραγιστεί και τυπικά η νίκη από πλευράς “κοκκινόμαυρων”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Καραϊωσήφ

13866611_711066849033090_147466251_n

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Ορφανίδης Λ., Χαραλαμπίδης, Εμμανουήλ (53′ Ορφανίδης Α.), Γιαουτζής, Πασχάλης, Ουρούτσι (58′ Μπουρνάζης), Ντέλλας (65′ Τόπκας), Παραστατίδης.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Σότι (82′ Γκαλαϊτσης”, Μποζίνης (67′ Γερμάνης), Δημητρούσης, Ορφανίδης, Μαγγίζης, Ρόκο, Χρυσόπουλος (59′ Πήκος), Κουτρουλιάς, Σαρκατζής, Τουλουμτζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected