Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Δόξα Δράμας 2-2 (photos)

kavala-doxaΤην ευκαιρία να αποδράσει με τη νίκη έχασε η Δόξα Δράμας, καθώς προηγήθηκε δύο φορές επί της Καβάλας, αλλά η αποβολή του Σουάνη στο 69’ με δύο κίτρινες κάρτες έδωσε το δικαίωμα στους «Αργοναύτες να ισοφαρίσουν στο 88’.

Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο δεν αποδίδεται πάντα δικαιοσύνη και αυτό το διαπίστωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στο «Ανθή Καραγιάννη», με τον ΑΟΚ να παραχωρεί ισοπαλία 2-2 στη Δόξα Δράμας για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής.

Ήταν ένα ντέρμπι με πάθος δύναμη και πολλές δυνατές μονομαχίες, ένα παιχνίδι που έκρυβε πολλές συγκινήσεις με τον Α.Ο.Κ. να είναι ο κυρίαρχος των χαμένων ευκαιριών. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι παίκτες του Άγγγελου Διγκόζη είχαν μεγάλη ψυχή και πολλά αποθέματα και έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο και άξιζαν το «τρίποντο». Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη έπαιξε έξυπνα, είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, έδωσε μεγάλο βάρος στον χώρο του

κέντρου και με την τύχη με το μέρος της πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλη μάχη έγινε και στις κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» με την εντυπωσιακή παρουσία των καβαλιωτών φιλάθλων, ενώ από την άλλη πλευρά την προσπάθεια των παικτών του Κώστα Βασιλακάκη στήριξαν περίπου 500 φίλαθλοι της Δράμας.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Μπαλιά του Ζλατκόφσκι στην πλάτη του Γκαρακλίδη, ο Παβίσεβιτς το διαγώνιο σουτ, με τον Σικαλιά να αποσοβεί σίγουρο κίνδυνο.

6’ Νέα μεγάλη φάση για τον ΑΟΚ, με τον Παβίσεβιτς να μπαίνει στην περιοχή, αλλά από το ύψος του πέναλτι να πλασάρει αδύναμα και να μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

10’ Φάουλ του Ζλατκόφσκι, γυριστή κεφαλιά του Παβίσεβιτς, λίγο πάνω από τα δοκάρια.

19’ Κόρνερ Καρλόπουλου, αμαρκάριστος ο Ίγκορ με κεφαλιά το 0-1.

23’ Σουτ του Μπλιου, η μπάλα κοντράρει στον Γκαρακλίδη και κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Κυριακίδης, κεφαλιά του Γιαλούση, μπλόκαρε ο Σικαλιάς.

31’ Κλέψιμο του Τουμανίδη, που έπιασε με μιας το διαγώνιο σουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι.

42’ Μακρινό φάουλ του Καρλόπουλου, η μπάλα στο δεξί δοκάρι και άουτ.

49’ Όμορφος συνδυασμός Παβίσεβιτς-Πτηνόπουλου, πλασέ του δεύτερου, έβαλε σωτήρια την προβολή ο Παπαζαχαρίας.

56’ Φάουλ του Ζλατκόφσκι, γυριστή κεφαλιά του Γιαλούση και 1-1.

66’ Από ένα ακίνδυνο γέμισμα, ο Αθανασίου θα κάνει ολέθριο λάθος και ο Ίγκορ στην άδεια εστία θα κάνει το 1-2.

69’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Σουάνης.

71’ Κόρνερ Κυριακίδη, κεφαλιά Λίτσκα, μπλόκαρε ο Σικαλιάς.

88’ Κάθετη του Μπαντάνη μέσα στην περιοχή, ο Λαδάκης γύρισε στη μικρή περιοχή κι ο Λίτσκας σε κενή εστία το 2-2.

Συνθέσεις

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Αγ. Διγκόζης): Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Παππάς (46’ Πτηνόπουλος), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι (68’ Λίτσκας), Μπλιός (46’ Μπρατσιάνι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης (69’ Παπαζούδης), Παπαζαχαρίας, Ολίσε, Ακασού, Σουάνης, Ιγκορ, Καρλόπουλος (54’ Κεφαλάς), Δουμάνης ( 78’ Βιτλής).

περισσότερες φωτογραφίες στο dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected