Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΠΑΟ Βάρδας – Παναχαϊκή 0-1

pgeara-696x435Σε ένα «Γρ. Καλάκος» που δεν έπεφτε καρφίτσα, ο ΠΑΟ Βάρδας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή, χάρη στο γκολ του πολύπειρου Δημήτρη Σιαλμά στο 34ο λεπτό. Με τη νίκη τους αυτή, οι Αχαιοί έμειναν μόνοι τους στην κορυφή του πρωταθλήματος με 16 βαθμούς, αφήνοντας στο -3 τους αντιπάλους τους.

Όπως αναφέρει το amaliadanews, στα πρώτα 20 λεπτά, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο παρά μόνο μία καλή στιγμή στο 15’, όταν ο Γκίνο έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν τη γραμμή τέρματος. Στο 22’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι, όταν ο Σαμπανέι ανατράπηκε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Νίκας έδωσε συνέχεια στο ματς για να υπάρξουν πολύ έντονες διαμαρτυρίες. Το παιχνίδι διακόπηκε για δύο λεπτά λόγω έντασης μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Ώσπου ήρθε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο 34’ ο Φωτάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Γκίνο έπιασε την κεφαλιά και ο Σιαλμάς με πλασέ έγραψε το τελικό 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι κι έτσι η ομάδα της Πάτρας έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Καρούτης (63′ Π.Πολίτης), Αγουριδης, Νικολοπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Γ.Πολίτης, Βατσής (55′ Φωτόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (67′ Καζαντζής), (και ακόμα οι Σοφιανόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Παλιάτσας, Καλογερόπουλος, στον πάγκο).

Παναχαϊκή (Σωκρ.Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπροπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (68′ Μπιτσάκος), Στεργίδης (55′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Σιαλμάς (46′ λ.τρ. Μωραίτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected