Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι : “Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η διαιτησία του τελευταίου παιχνιδιού”

2a14beb1aee2d71c6fecb12f25c690f7_LΗ διοίκηση του Μακροχωρίου απέστειλε επιστολή στο SportsUp με την οποία καταγγέλλει τη διαιτησία της διαιτητικής τριπλέτας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αυτούσια η επιστολή :

“Όταν από τα 7 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στα 5 συναντάς την εξόφθαλμη αδικία του διαιτητή, είναι αφέλια να πηστεύεις ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη και για απλή σύμπτωση. Τα ανθρώπινα λάθη γίνονται και για τις δύο πλευρές και σύμτωση επαναλλαμβανόμενη δε νοείται σύμπτωση.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει… τί;

Εμείς απλά υποψιαζόμαστε κάποιους ή κάποιοι άλλοι προφανώς γνωρίζουν περισσότερα;

Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η διαιτησία του τελευταίου παιχνιδιού που προσπάθησε φιλότιμα μέχρι και την εννιάλεπτη καθυστέρηση, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε διακοπή. Επίσης η ομάδα μας διαμαρτύρεται για 3 φάσεις που αλλίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα: 2 καθαρά πέναλντι και 1 ανύπαρκτο οφσάιτ στις καθηστερήσεις του αγώνα. Ευτυχώς για εμάς και δυστηχώς για άλλους… υπάρχουν και τα βίντεο του αγώνα.

Υποσχόμεθα στον κόσμο του Μακροχώριου ότι δεν πρόκειται με τίποτα να εξαργυρώσουμε τα ιδανικά μας και την αξιοπρέπεια της ιστρικής μας ομάδας με κάτι που δικαιούμαστε: ΤΟ 50/50!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected