Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Μακροχώρι 1-1 (photos)

PA290102

Ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με εξάρσεις όσον αφορά την απόδοση των δύο ομάδων, παρακολούθησαν οι ελάχιστοι θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Ολυμπιακός Νάουσας και Μακροχώρι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει ουσιαστικά καμία ομάδα, καθώς παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, όταν έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, στο 3ο λεπτό με τον Νικόπουλο που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 16′ σε σουτ του Τάσου Τσακαλίδη, που απέκρουσε ο Σπαθάκης.

Το γκολ όμως που κυνήγησε το Μακροχώρι, ήρθε τελικά για τους “ερυθρόλευκους” και συγκεκριμένα στο 18′ με σκόρερ τον Τσαμπούρη.

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού κράτησε 20 λεπτά όταν στο 38′ ο Τάσος Τσακαλίδης ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Τσαμπούρη και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος, για να φέρειι το ματς στα ίσια.

PA290189Στο δεύτερο μέρος, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ενώ και το Μακροχώρι έφτασε κοντά στο γκολ στο 85′, αλλά ο Κουλουριώτης δεν σημάδεψε σωστά.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 3 λεπτά λόγω αψιμαχιών των ποδοσφαιριστών, που ανάγκασε τον ρέφερι της συνάντησης να δίξει 3 κόκκινες κάρτες, δύο για το Μακροχώρι (Κουλουριώτης και Μούτσα) και μία για τον Ολυμπιακό (Μήτσικας)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Σωτηριάδη και Τράντο

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μπλιάτκας, Τσαμπούρης, Σαρακατστιάνος (64’ Γαλανός), Τσέλιος Α., Τσέλιος Κ., Ιτσκάρας, Παπαλεξίου Ν. (60’ Παπαλεξίου Μ. /  88’ Κωστόπουλος), Μάινος, Τσιούλης, Μήτσικας

Μακροχώρι : Τσίμπρης, Φιλιππίδης (73’ Πίκος), Mούτσα, Πέγιος, Νικόπουλος, Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Βύζας, Παπακωνσταντίνου, Τσακαλίδης Τ. (82’ Κουλουριώτης), Φωτόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected