Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

IMG_9087Στις νίκες επέστρεψε ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς επικράτησε 1-0 του Μακεδονικού Φούφα στην Πτολεμαΐδα.

Όπως αναφέρει το metrosport, οι κοκκινόμαυροι με γκολ του Κυβελίδη στο 18′ πήραν με 1-0 τη νίκη μέσα στην Πτολεμαΐδα και δέχθηκαν ευχάριστα και το «δώρο» του συνονόματου Απόλλωνα Παραλιμνίου, που απέσπασε ισοπαλία (0-0) μέσα στη Δράμα με τη Δόξα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στην Πτολεμαΐδα, ευτήχησαν να σκοράρουν νωρίς με τον Κυβελίδη και κράτησαν μέχρι τέλους το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ο αγώνας στο τέλος είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, αφού ο Μένκα τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες φάσεις), ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποβλήθηκε από το διαιτητή μετά από έντονες διαμαρτυρίες, ενώ κόκκινη κάρτα από πλευράς «ροσονέρι» αντίκρισε και ο Νίκος Γεωργιάδης. Η ένταση μεταφέρθηκε και στην κερκίδα, όπου οπαδοί των γηπεδούχων είχαν φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή των κοκκινόμαυρων.

Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, με τον Απόλλωνα να επιστρέφει στις επιτυχίες μετά την ήττα σοκ της περασμένης εβδομάδας από τον Ορφά Ξάνθης και μάλιστα να αυξάνει τη διαφορά του από τη Δόξα στους τρεις βαθμούς, περιμένοντας την απόφαση και της έφεσης.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα : Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης (74’ Χατζηρούμπης), Σιδηρόπουλος (90+2’ Δούφας), Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Κεσκιλίδης, Τσικόπουλος, Χάιτας (46’ Τσόμης), Τοπάλης, Καραπέτρος.

Απόλλων Καλαμαριάς : Μένκα (90+2’ Καλογεράκης), Αμαραντίδης, Κυβελίδης (70’ Ταβάρες), Καλογέρης (55’ Λιόνης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς.

Ευχές από το Μακεδονικό Φούφα στο Καλογέρη.

Η διοίκηση του Μακεδονικού θέλει να ευχηθεί περαστικά στο ποδοσφαιριστή του Απόλλων Καλαμαριάς Καλογέρη Αλέξανδρο και να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

Δελτίο Τύπου Μακεδονικός Φούφα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected