Κατηγορίες
Basket

ΠΑΟΚ – Βιλερμπάν 61-67

170519xlargeΤην πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League της FIBA, με την Βιλερμπάν να περνάει από την Πυλαία, κερδίζοντας με 67-61 σε ένα παιχνίδι που δεν έθελξε με τη ποιότητα του, με τις δυο ομάδες να έχουν 47/126 σουτ, με τον ΠΑΟΚ να έχει 2/17 τρίποντα, και μόλις ένα καλάθι εντός παιδιάς στην τέταρτη περίοδο (τρίποντο του Τσόχλα), και 21/34 βολές.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος δεν είχε στην διάθεση του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική παρουσία τη ομάδας του, η οποία ωστόσο αν και ήταν πρώτη στην διοργάνωση στα ριμπάουντ πριν από το παιχνίδι, έχασε κατά κράτος την μάχη από τους Γάλλους (37-46), με τους αθλητικούς παίκτες του Ντέιβιντ Τζάκσον να κυριαρχούν στην ρακέτα.

Για τον ΠΑΟΚ ο Λίνος Χρυσικόπουλος συνέχισε την εξαιρετική του πορεία έχοντας 15 πόντους (5/7 σουτ, 6 ριμπ.), με τον Κιθ Κλάντον να ακολουθεί σκοράροντας 12 πόντους (6/11 σουτ, 6 ριμπ.) με τους 10 από αυτούς να έρχονται στην τρίτη περίοδο. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο 2-2, περιμένοντας την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ενώ στο ίδιο ρεκόρ βρίσκεται και η Γαλλική ομάδα, η οποία έχει δώσει 4 παιχνίδια εκτός έδρας. Καθοριστικός για την ομάδα του προέδρου Τόνι Πάρκερ, ήταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ΝτεΜάρκους Νέλσον με 17 πόντους (7/14 σουτ, 5 ασίστ) με τον Τζαμαϊκανό Αντριάν Ούτερ να έχει 12 πόντους (5/9 σουτ, 6 ριμπ.).

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το τάιμ άουτ που πήρε ο Καναδός τεχνικός των νικητών στο 1” πριν το τέλος, ενέργεια που προκάλεσε αποδοκιμασίες από το κοινό στο Παλατάκι.

περισσότερα για το ματς στο basketblog.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected