B ΕΠΣ Ημαθίας

Αριστοτέλης Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 0-4 (vid)

14991316_1840096012889568_891231968218411322_o

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος πέρασε από τον…βούρκο της Παναγιωπούλας και φανέρωσε πως βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του.

Η ομάδα του Φίλιππου Πέιου βρήκε τις επιθετικές λύσεις στο σημερινό παιχνίδι και με τέσσερα γκολ, καθήλωσε τον Αριστοτέλη Νάουσας ο οποίος για πρώτη φορά φέτος έμεινε στο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν διαβασμένοι στο παιχνίδι των γηπεδούχων, έκλεισαν καλά τους χώρους και με γρήγορο τρανζίσιον, δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στα καρέ του Λογδανίδη.

Από τα πρώτα λεπτά διαφάνηκε πως οι εξαιρετικοί φέτος νεοφώτιστοι της Νάουσας, δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού τους. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με την καλή ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη των παικτών του Χρήστου Χατζηδάκη (με την επικουρία του Βασίλη Αργυρίου που ήταν στο πάγκο Αριστοτέλη) και με την πίεση ψηλά δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Το πρώτο γκολ του Μέγα σημειώθηκε στο 12ο λεπτό, όταν ο Ντόγος βρήκε στα πλάγια τον Τηλκερίδη, ο τελευταίος οδήγησε τη μπάλα μέχρι το ύψος της μικρής περιοχής, την”εσπασε” στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Σαρηγιαννίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ακολούθησε ένα 25λεπτο με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους 150 περίπου θεατές που έδωσαν το παρόν στην πλαγιά κάτω από τον δρόμο που οδηγεί στη Ναόυσας να ευχαριστιούνται ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα του Νίκου Αλμαλιώτη, ο οποίος με σουτ από τα 35 μέτρα έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Λογδανίδη.

δείτε το ενυπωσιακό γκολ :

Με το υπέρ του 2-0 του πρώτου μέρους, ο Μέγας Αλέξανδρος διαχειρίστηκε πιο εύκολα το δεύτερο ημίχρονο, ενώ κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα σημειώνοντας την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 56′, μετά από λάθος εκτίμησης του αμυντικού του Αριστοτέλη που πήδηξε για την κεφαλιά σε λάθος χρόνο, ο Δημούλτσης έγινε κάτοχος της μπάλας από τη δεξιά πλευρά, έκανε τη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ισλαμίδης αφού κοντρόλαρε τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Λογδανίδη.

Στο 80′ ο Αριστοτέλης είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Δημήτρη Λούρη ενώ στο 87′ διαμορφώθηκε το τελικό 4-0, με σκόρερ τον Σαρηγιαννίδη (έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ στον 2ο όμιλο) μετά από ωραία ατομική προσπάθεια.

Η σημερινή νίκη του Μέγα Αλέξανδρο τον φέρνει στο -1 από τη δεύτερη θέση, εκεί όπου βρίσκεται ο σημερινός του αντίπαλος.

Χωρίς τίτλο

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζαρίδη και Τριανταφυλλίδη

Συνθέσεις

Αριστοτέλης Νάουσας : Λογδανίδης, Τεκερίδης, Θεοδωρίδης, Τσιλικιώτης, Χατζηιωαννίδης, Κερμανίδης, Αλιάτσης (46′ Σκαρλάτος), Λούρης, Σκούρτα, Δάιος (70′ Αμανατίδης), Κεχαΐδης (70′ Αναδός)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Αυτζής, Αλμαλιώτης, Ντόγος (61′ Τσανασίδης), Μουχτάρης, Αργυρόπουλος, Συμεωνίδης (71′ Χατζής), Ισλαμίδης, Τηλκερίδης (46′ Δημούλτσης), Σαρηγιαννίδης, Σαμπρής, Παπαδόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected