Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση – καταγγελία του Απόλλων Αγίου Γεωργίου για τη διαιτησία του κ. Γιοβανόπουλου

13710033_10154232980586955_3006863979082336446_n

Συνεχίζεται η…παράδοση στην Α1 Ερασιτεχνική καθώς για μία ακόμη αγωνιστική εκδίδεται ανακοίνωση (η οποία πολύ πιθανό να μην είναι η μοναδική για σήμερα….) με στόχο να καταγγελθούν διαιτητικές υποδείξεις.

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου επικράτησε σήμερα στον Άγιο Νικόλαο του Ολυμπιακού Νάουσας, αλλά με ανακοίνωση του μιλά για συγκεκριμένες υποδείξεις του ρέφερι κ. Γιοβανόπουλου, ο οποίος θα μπορούσε (σύμφωνα με την ανακοίνωση) να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά :

“Επειδή το έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν και δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί… Η διαιτησία είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί σ’ ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Δυστυχώς σήμερα δεν είναι μια από αυτές τις φορές καθώς ο κ.Γ ιοβανόπουλος (από τους πιο έμπειρους διαιτητές του Νομού) λίγο έλειψε να “αλλοιώσει” το ΔΙΚΑΙΟ αποτέλεσμα με λανθασμένες του αποφάσεις.

Συγκεκριμένα απέβαλε τον ποδοσφαιριστή Π. Μποζίνη (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) σε φάση που δεν υπήρξε ούτε καν φάουλ, μας στέρησε ένα πέναλτι (σε φάση με τον ποδοσφαιριστή Γ. Τουλουμτζή) και το “κερασάκι” ήρθε μετά την λήξη, απευθυνόμενος σε φίλαθλο μεταξύ άλλων είπε ότι μας χαρίστηκε και ότι δεν θα έπρεπε να μιλάμε ενώ κέρδισε η ομάδα μας!

Λάθος κ.Γιοβανόπουλε, του ΑΠΟΛΛΩΝ δεν του χαρίστηκε τίποτα και δεν χαρίζεται σε κανέναν, ο ΑΠΟΛΛΩΝ τα τελευταία 2 χρόνια έχει αλλάξει σελίδα και αυτό το έχουν αναγνωρίσει σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι σας!

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα σκύψουμε το κεφάλι σε ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη σαν τα σημερινά ή σε προκλητικές διαιτησίες.

Ζητάμε δίκαιη και 50-50 διαιτησία……. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο!!!

Υ.Γ.. Επειδή είναι Νοέμβριος μήνας και οι απόκριες αργούν…

Αν ψάχνεται για “ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ” καλό είναι να τα ψάξετε στον προσωπικό σας καθρέφτη κ. ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕ και όχι στο φίλαθλο κοινό. Όσο για το “Άντε γ@μ…υ ρε Μ@λ..α” προς φίλαθλο της ομάδας….. Για έναν διαιτητή του Κύρους σας σίγουρα δεν αρμόζουν τέτοιες εκφράσεις (από τον ίδιο) και λυπούμαστε για το συμβάν αυτό…..

Αλλά αυτό σε πιο φύλλο αγώνος θα γραφτεί;;;; Κανείς δεν ξέρει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected