Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2 (photos+vid)

alexandriamou_a_ealexandrias0007

Δίκαιη επικράτηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο Μακροχώρι, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Βαγγέλης Αβραμόπουλος και Δημήτρης Καφές.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά το Μακροχώρι, σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει και τους γηπεδούχους, πάλεψε στο μέτρο του δυνατού ενώ στάθηκε ιδιαίτερα άτυχο στα γκολ των φιλοξενούμενων τα οποία δέχτηκε κατόπιν συγκυριών.

Μπροστά σε λίγους συγκριτικά με τη σπουδαιότητα του ματς θεατές, οι “πράσινοι” πήραν από την αρχή τα ηνία του ματς και με την κατοχή υπέρ τους, προσπάθησαν να απειλήσουν τα καρέ του Τσιμπρή.

Η πρώτη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, όταν το απευθείας φάουλ του Καφέ βρήκε ελάχιστα στο τοίχος και κατέληξε λίγα μέτρα από την εστία του νεαρού γκολκίπερ του Μακροχωρίου.

Στην επόμενη “καθαρή” φάση στο ματς, προήλθε και το γκολ των φιλοξενούμενων. Μετά από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Καφέ και Αβραμόπουλου στον άξονα (και ενώ το Μακροχώρι αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιώργου Τσακαλίδη οποίος είχε επιφορτιστεί το μαρκάρισμα του Αβραμόπουλου), ο τελευταίος μπήκε σφήνα στη μεγάλη περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιμπρή.

δείτε το γκολ :

Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, το σουτ όμως του δραστήριου Καφέ αποκρούστηκε σωτήρια από τους αντίπαλους αμυντικούς.

Παρόμοια η εικόνα του ματς και στο δεύτερο μέρος, όπου η ομάδα της Αλεξάνδρειας διατήρησε την κατοχή και έψαξε το δεύτερο γκολ με στόχο να “κλειδώσει” τους 3 βαθμούς,

Στο 71′ και ενώ Σταματίου και Πίκος συγκρούστηκαν στο χώρο του κέντρου, ο Ξαγοράρης έγινε κάτοχος της μπάλας, έβγαλε την ωραία κάθετη στον Αβραμόπουλο, ο τελευταίος “γέμισε” στο δεύτερο δοκάρι για τον Δημήτρη Καφέ και ο έμπειρος φορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Τσιμπρή που δεν κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κυριάκος Καρασαββίδης απέσυρε τον Δημήτρη Πέικο, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα με θλάση στα πλευρά(!), μια απόφαση που ήταν αποκλειστικά δική του παίρνοντας βεβαίως και το ανάλογο ρίσκο

δείτε το δεύτερο γκολ :

Στο 78′ το Μαρκοχώρι είχε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά το σουτ του Πίκου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Νικολαϊδη και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Την επόμενη εβδομάδα, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν ρεπό ενώ το Μακροχώρι αγωνίζεται σε έναν από τους επόμενους “τελικούς” για την παραμονή με αντίπαλο τη Δόξα στο Λιανοβέργι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φιλιππίδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Βύζας, Σταματίου (86′ Τσακελίδης), Παπακωνσταντίνου, Τσακαλίδης Γ. (82′ Κουλουριώτης), Τσακαλίδης Τ., Πίκος, Φωτόπουλος (66′ Γκιουλέκας)

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Νικολαΐδης, Γρηγοριάδης, Σαρηγιαννίδης, Πέικος (72′ Κούκλας), Αβραμόπουλος, Ξαγοράρης, Σκούρα (59′ Λίτσι), Μαγγανάρης, Ιορδανόπουλος, Πιπιλιάρης, Καφές (80′ Γιοβανόπουλος)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected