Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Χαρίεσσας 5-0 (photos)

alexandriamou_trikala_xariessa0009

Σκοράρει κατά ριπάς ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που ξεπέρασε ήδη τα 40 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας (μακράν) την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία!

Η ομάδα του Γιώργο Ντάμτσιου, για ένα ακόμη παιχνίδι, παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Τα πέντε γκολ των “πρασίνων” φανερώνουν του λόγου του αληθές, σε ένα ακόμη πολύ παραγωγικό απόγευμα για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Από τα πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι μετέφεραν την πίεση στα αντίπαλα καρέ και με συνεχόμενο passing game αλλά και πίεση όταν χανόταν η μπάλα στην επίθεση, βγήκαν πολλές φάσεις μία από τις οποίες προήλθε το πρώτο γκολ με τον Χρήστο Ζωγράφο.

Ο υψηλόσωμος μέσος άνοιξε το σκορ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Κίτσα και ιδανικό πλασέ, τέρμα που άνοιξε τον δρόμο για την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

alexandriamou_trikala_xariessa0066Η επιθετικότητα των “πρασίνων” συνεχίστηκε και στη συνέχεια, ωστόσο το γκολ με το οποίο ουσιαστικά “κλείδωσαν” τη νίκη σημειώθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα με κεφαλιά του Γιώργου Κίτσα, μετά από ωραία σέντρα του Ποτουρίδη.

Με το 2-0 υπέρ του, ο Μέγας Αλέξανδρος εκμεταλλεύτηκε τη συγκυρία και με τρία ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος, έφτασε στο τελικό 5-0.

Στο 68′ ο Ποτουρίδης με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής σημείωσε το 3-0 (7ο γκολ στο πρωτάθλημα), στο 81′ ο Σερμπίνης δοκίμασε το πόδι του από μακριά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλιάδη (προηγήθηκε και κόντρα σε αμυντικό) και το τελικό 5-0 σημείωσε με ατομική ενέργεια ο Κίτσας στο 89′, με το οποίο έφτασε τα 19 τη φετινή σεζόν.

Για τους “πράσινους” ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Επισκοπή με αντίπαλο τον Κεραυνού Επισκοπής, ενώ η ΑΕΧ (που είχε ως κεντρικό πρόσωπο σήμερα τον Χρήστο Μποζίνη, παλαίμαχο παίκτη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων) θα υποδεχτεί στην έδρα της τον αήττητο φέτος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Παντριάς, Πετκάκης (77′ Αθανασιάδης Η.), Τασίδης, Κιρκιλιανίδης, Ταταρίδης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης (73′ Σερμπίνης), Κουκουράκης, Κίτσας, Πατατούκας (67′ Σούρλας Δ.).

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Λύτης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς, Παμπουχίδης, Στογιάννης, Γραμματικός (70′ Κρουσταλλάς), Καρυπίδης (85′ Δάτσης).

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected