Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό παρά την ισοπαλία! (βαθμολογία)

CyDql9KXAAEm46EΟ Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αλλά με το βαθμό που κατέκτησε, ο πρωταθλητής προκρίθηκε στους “32” του Europa League. Ανοιχτή ακόμη και η πρωτιά την τελευταία αγωνιστική στην Κύπρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Σκόρερ ο Φορτούνης με εκπληκτικό φάουλ.

Με τη… φωτιά έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά τελικά πήρε το αποτέλεσμα που του χάρισε την πρόκριση στους 32 του Europa League, μένοντας στο 1-1 κόντρα στους Ελβετούς.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο «πέταξε» ουσιαστικά το α’ ημίχρονο, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει, δεν κατάφερε να απειλήσει και η μοναδική απειλητική στιγμή σημειώθηκε από μία κεφαλιά του Μποτία από κόρνερ του Φορτούνη.

Στο β’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πράγματι ήταν… άλλη ομάδα, ωστόσο και πάλι παρουσίασε ανησυχητικές «ασθένειες» που πρέπει να τις γιατρέψει ενόψει της επόμενης φάσης, που το επίπεδο θα είναι ξεκάθαρα ανώτερο.

Ο Φορτούνης ήταν αυτός που με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 48′ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Οαρό στο 58′ ξανάβαλε τη Γιουνγκ Μπόις στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αγχώνοντας τους γηπεδούχους μέχρι τέλους, αν και οι Ελβετοί δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία του Λεάλι.

περισσότερα για το παιχνίδι στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (84′ Μανθάτης), Ιντέγε.

Γιουνγκ Μπόις (Άντι Χίτερ) : Εμβογκό, Λέγιακς, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Σάτερ, Ζακάρια, Σανόγκο (77′ Ντουά), Σικ (88′ Φρέι), Σουλεϊμάνι (59′ Γκερντ), Οαρό, Μπερτόνε.

Βαθμολογία

ΑΠΟΕΛ  9

Ολυμπιακός 8

Γιουνγκ Μπόις 5

Αστάνα  5

Επόμενη αγωνιστική 

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός

Γιουνγκ Μπόις – Αστάνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected