Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Παναιτωλικός – Πανθρακικός 1-0

1576337Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πριν… βραδιάσει, ο Παναιτωλικός ξαναθυμήθηκε πως είναι να νικάς στο Κύπελλο Ελλάδος!

Με το γκολ-πέναλτι του Ουάρντα κέρδισε 1-0 τον Πανθρακικό, πήρε τους τρεις βαθμούς κι ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό θα γίνει σίγουρα με διπλό στην Καλλιθέα στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ με προϋποθέσεις μπορεί να περάσει και με ισοπαλία.

Το βέβαιο είναι ότι πλην της νίκης που έβαλε φινάλε σε ένα… μαύρο σερί 9 αποτυχημένων αγώνων ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα κρατήσει κάτι άλλο από το ματς αυτό!

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με ξεκάθαρη πρόθεση αυτή την φορά τα… φαντάσματα της διοργάνωσης να μην επαναληφθούν και πάλι.

Είχε την υπεροχή και ευτύχησε να προηγηθεί λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Συγκεκριμένα από μια αντεπίθεση ο Ουάρντα έψαξε έξυπνα μέσα στην περιοχή τον Τομανέ.

Πριν η μπάλα φτάσει στον Πορτογάλο ο Ρουσσάκης έβαλε το χέρι του. Το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Αιγύπτιος και… 1-0. Πάντως το ριπλέι δείχνει ότι ο παίκτης του Πανθρακικού σταμάτησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής.

Από κει και πέρα βέβαια ο Παναιτωλικός δεν έκανε κάτι άλλο που θα έδειχνε ότι θέλει να… κλειδώσει νωρίς το ματς και να μην μπει σε περιπέτειες.

Οι παίκτες του Ματζουράκη είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά χωρίς ουσία, αφού ο κίπερ των φιλοξενούμενων, Γκαραβέλης δεν χρειάστηκε να επέμβει και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος!

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα. Ο Παναιτωλικός ήταν και πάλι… αφεντικό, αλλά και φλύαρος. Πλην της κεφαλιάς του Τομανέ δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση για γκολ. Από την άλλη και ο Κριστιάνο πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα αφού οι παίκτες του Πανθρακικού έδειξαν μαχητικότητα αλλά ως εκεί…

Κάπως έτσι, εν μέσω αγγαρείας τα «καναρίνια» μετά από μια 3ετία γεύτηκαν ξανά τη νίκη στον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον οφείλουν να κερδίσουν στην Καλλιθέα για να βρεθούν στην επόμενη φάση!

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (78′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (63΄Κουτρομάνος), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Πετρούσης (67΄Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (77΄Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63΄Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected