Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός Φούφα 1-0 (photos+vid)

fou1Στην 8η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά τη νίκη του κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, χάρη στο τέρμα της “χρυσής” αλλαγής Νίκου Παντζαρτζίδη στο 90ο λεπτό, πήρε το σπουδαίο τρίποντο και “έσπασε” το σερί των 5 αγώνων στους οποίους οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν δεχτεί καν τέρμα!

Οι “κυανόλευκοι”, για ένα ακόμη παιχνίδι, παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο ανασταλτικά και απειλήθηκαν ελάχιστα από τον αντίπαλο. Κλείνοντας πολύ σωστά τους διαδρόμους προς τα καρέ του Κοντογουλίδη (επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια μετά από 5 ματς πρωταθλήματος), οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να βρουν τις επιθετικές λύσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα για 90 λεπτά.

Ωστόσο, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ολοκληρώνεται μόλις σφυρίξει ο διαιτητής και αυτό το διαπίστωσε σε μεγάλο βαθμό ο Μακεδονικός Φούφα, που είδε τον Νίκο Παντζαρτζίδη να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο στο 90ο λεπτό.

Το φιλμ της αναμέτρησης 

15′ Πάσα του Νύρλα στον κενό χώρο, ο Καπετάνος απέναντι από τον Χρυσοστομίδη αλλά το σουτ που ειχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

29′ Εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, ο Χρυσοστομίδης δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας η κεφαλιά του Κασμερίδη όμως αποκρούστηκε από τον Τζουβάρα που είχε πάρει θέση προ του τέρματος.

43′ Δυνατό σουτ του Χάιτα, η μπάλα άουτ

64′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπρέγκου, ο Σαμαρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ των “πράσινων” απέκρουσε σε κόρνερ

75′ Ωραίο “ένα – δύο” Τούφα – Καπετάνου, πάσα στον Περηφανόπουλο, ο οποίος σούταρε αλλά απέκρουσε ο Χρυσοστομίδης.

89′ ΓΚΟΛ! Φάση διαρκείας στα καρέ του ΦΑΣ Νάουσα, ο Νύρλας κινήθηκε κάθετα στην αριστερά πλευρά της περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Παντζαρτζίδη ο οποίος με τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτα (1-0).

90+1′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τούφα, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Χρυσοστομίδη δεν κατόρθωσε με διπλή προσπάθεια να “γράψει” το 2-0

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (72′ Τούφας), Κασμερίδης, Ζούρκος (60′ Χατζόπουλος), Νύρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (83′ Παντζαρτζίδης).

Μακεδονικός Φούφα : Χρυσοστομίδης, Τσόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Κιβρακίδης, Παπουτσίδης, Καραπέτρος (78′ Δούφας), Τακίδης, Χατζηρούμπης (70′ Τσακαλίδης), Τοπάλης, Χάιτας

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected