Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – Νέστος Χρυσούπολης 0-0 (photos)

IMG_9555Ισόπαλο αναδείχτηκε το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Μακεδονικός, ο οποίος αγωνίστηκε με τέσσερις σημαντικές απουσίες (Τοπάλη, Κοπατσάρη, Κεσκλίδη, Τσικόπουλο), βρίσκεται στην άκρως τιμητική 7η θέση ενώ ο Νέστος παρέμεινε σταθερά στην 4η.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 13ο σουτ του Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος και στο 26ο σέντρα του Τακίδη η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Μαρκάκη αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 49ο πολύ δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 77ο ο Χάιτας βρέθηκε μέσα στη περιοχή αλλά καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 83 ο Μιχαλάκης σούταρε ο Παπαδόπουλος που φάνηκε να ελέγχει τη πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, ήρθε ο Φαμπλιόλ σούταρε από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι και κράτησε ο 0.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τσακαλίδης (75ο Γκόλης), Τζουβάρας, Πιρίτζαους, Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης, Τσόμπο, Φωτιάδης, Παπουτσίδης (90ο Πολυχρονιδης), Χάιτας.

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντιλής, Λάσπατζης (75ο Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης, Μιχαλάκης (90ο Βακιρτζής), Αποστολίδης, Βαλαβανόπουλος (80ο Φαμπιόλ).

περισσότερες φωτογραφίες :

Στις δηλώσεις τους οι δύο προπονητές στάθηκαν πέρα από το αγωνιστικό στη  τραγική κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της Πτολεμαΐδας γενικότερα αφού πέρα από το τραγικό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες δεν είχαν ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο και αν υπάρχει μερικές φορές φτάνει μόνο για τα ντους μόνο της μιας από τις δύο ομάδες.

Ο Μακεδονικός αλλά ούτε ο Εορδαϊκός δεν έχουν καμιά ευθύνη αφού υπάρχει πλήρη αδιαφορία από τη Δημοτική αρχή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες ομάδες να έχουν να λένε για τις τραγικές ελλείψεις αλλά σε καμιά περίπτωση να μην ρίχνουν τις ευθύνες στις ομάδες.

με στοιχεία από το δελτίο τύπου του Μακεδονικού

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected