Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – ΦΑΣ Νάουσα 0-3 (δηλώσεις προπονητών)

pavis1-604x470

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση φύλαγε για την αυλαία του 2016 ο ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου έριξε στο…καναβάτσο τον ιστορικό ΑΟΚ και απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στις πιο φορμαρισμένες ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα ήταν ασύνδετη, απείθαρχη και γενικότερα είχε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη, το οποίο όμως προέρχεται και από την ανασταλτική λειτουργία των Ημαθιωτών, που πήρε άριστα.

Παρά την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων, που ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, ο ΦΑΣ δεν…μάσησε και παίζοντας έξυπνα, “κοίμισε” τον αντίπαλο και πήρε μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

1′ Σουτ του Μπλιού, η μπάλα κατέληξε λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι του Κοντογουλίδη.

10′ Σέντρα του Μπαντάνη, ο Παβίσεβιτς έπιασε την κεφαλιά και ο Κοντογουλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ

37` Παραλίγο αυτογκόλ σε κεφαλιά του Τουμανίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου

38`ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου, ο Νύρλας με κεφαλιά (παρά την προσπάθεια του Αθανασίου) “έγραψε” το 0-1

40`Σωτήρια παρέμβαση του Μουσικάκη στο σουτ του Παβίσεβιτς.

45+1′ ΓΚΟΛ! Λάθος συνεννόηση Μπάτζιου-Φραγκούλη, ο Κωτσόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ σημείωσε το 0-2.

47` Εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου, λίγο άουτ.

51′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, ο Περηφανόπουλος από κοντά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

68`Σουτ του Πτηνόπουλου, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

76`Σέντρα του Μελισσόπουλου, ο Πτηνόπουλος αστόχησε από κοντά.

90`Σουτ του Παβίσεβιτς, εντυπωσιακή απόκρουση του Κοντογουλίδη

90+1′ Πέναλτι για την Καβάλα, ο Κοντογουλίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Παβίσεβιτς

Συνθέσεις

Καβάλα : Αθανασίου, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Σταματόπουλος (52` Πτηνόπουλος), Μπλιός, Παπαδόπουλος Γ. (46` Μελισσόπουλος), Τουμανίδης (73` Λίτσκας), Μπατάνης, Φραγκούλης, Λαδάκης.

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (83` Γιαννόπουλος), Κασμερίδης, Νύρλας, Ζούρκος, Καπετάνος (70` Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (80′ Παντζαρτζίδης).

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άγγελος Διγκόζης: « Είναι μια πολύ κακή ήττα, μια σκληρή ήττα, για μας. Βάση της εικόνας του παιχνιδιού, το ματς έπρεπε να είναι 2-0 αλλά δυστυχώς τελείωσε 0-3. Ο αντίπαλος με μια στατική φάση βρήκε στόχο ενώ εμείς χάναμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Να διορθώσουμε τα λάθη, να τελειώσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και όχι με τέτοιες ήττες. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη.  Σήμερα δεν την είχαμε. Είχαμε την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε πίσω στο σκορ.  Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός του Αλμωπού, έχουμε βγάλει ευκαιρίες αλλά δε μπορούμε να βάλουμε γκολ.

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Θα φύγουν και θα έρθουν. Η ομάδα έχει πολλά κενά και προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε.  Το αποτέλεσμα μένει και δυστυχώς δεν είναι καλό. Οι παίκτες προσπαθήσανε, κάνανε σωστά πράγματα και λάθη. Δε μας ευνοεί το αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα»

Βαγγέλης Ντίσιος: « Ευχαριστώ την ομάδα της Καβάλας, για τη φιλοξενία. Είναι μια πολύ καλή νίκη, αυτή που κάναμε. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία τέρματα και να ομολογήσω ότι η τύχε σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη για μας, όσο ήταν σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, για την προσπάθεια τους. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο. Ο ΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος.  Τρέφω σεβασμό στον Άγγελο Διγκόζη, γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητες του και το μπορεί να κάνει. Είναι ανεπίτρεπτο   σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καβάλα, να ακούγονται απέξω αυτές οι βωμολοχίες. Φανήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και αυτό δε μπορώ να το κρύψω».

*με στοιχεία από την proininews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected