Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Πανελευσινιακός 1-0

Χωρίς τίτλοΗ Ελευσίνα είχε τις ευκαιρίες για να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα, αλλά ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει το τρίποντο (1-0).

Κάποιες φορές η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο είναι τυφλή και η Ελευσίνα την ένιωσε στο πετσί της. Στο γήπεδο της Κομοτηνής, η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου έδειξε ικανή να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τα κατάφερε για ακόμα μία φορά. Όπως αναφέρει το Fl News, ο Πανθρακικός αρχικά στάθηκε τυχερός και εν συνεχεία εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν για να φτάσει στη νίκη με 1-0.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο σε ματς πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους και απομακρύνθηκαν αισθητά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Χρυσός σκόρερ ο Ζυγκερίδης στο 60’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκόμες και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους με Δημόπουλο (51’), Σταματάκη (57’) και Κασνέτση (59’). Από την στιγμή, όμως, που έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σταματάκη (78’) με απ’ευθείας κόκκινη κάρτα, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν έστω τον βαθμό και γνώρισαν την 6η ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (86’ Ρουσσάκης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (66’ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης, Ζυγκερίδης (91’ Ψάλτης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Τσίγκρος, Γραικός (46’ Σταματάκης), Καμπούρης, Κορομηλάς, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος (55’ Μπρέμπος), Κασνέτση, Ζέλιος (65’ Κοτσαρίδης), Κωνσταντινίδης, Ταμπάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected