Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απάντηση ΑΟ Καρδίας : “Έργα και ημέρες του κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη!”

15542177_730572707090215_1324289484880388585_nΑπάντηση στα όσα ισχυρίστηκε χθες (δείτε ΕΔΩ) ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του ΑΟ Καρδίας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Έργα και ημέρες Καλαιτζίδη πριν και κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς!

Το Δ.Σ με σεβασμό στο ποδόσφαιρο, στον εθελοντισμό των μελών μας στους χορηγούς μας τους προπονητές μας τους αθλητές μας αισθάνεται να καταγγείλει δημόσια σε όλο το φίλαθλο κόσμο και τους αρμόδιους τους τραμπουκισμούς και απειλές του εν λόγω κυρίου προπονητή και εν δυνάμει ιδιοκτήτη του ιστορικού Απόλλων Καλαμαριάς.

Το όσα δημόσια κατήγγειλε ο Πρόεδρος κ Κατσαρός από χθες θυμίζουν ζούγκλα και όλα όλα όσα έγιναν χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα βλάπτουν βάναυσα το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Απειλές και επίθεση στον προπονητή μας Αλεξόπουλο όπως και εκβιαστικό τηλεφώνημα το Σάββατο από τον κ. Καλαϊτζιδη. Χάρη στην επέμβαση του Διοικητή του ΑΤ Ν Επιβατών κ Τζιόλα απετράπησαν τα χειρότερα τα όποια βέβαια συνεχίστηκαν με απειλές και κατά την διάρκεια του αγώνα όπως συνηθίζει ο κ. Καλατζίδης (βλέπε ανακοίνωση ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ. 9η αγωνιστική Λαγκαδάς, 6 αγωνιστική).

Ο κ Καλαϊτζιδης στον βωμό ενός πρωταθλήματος και μιας προσωπικής επιτυχίας ισοπεδώνει αξίες και ήθη και καθίσταται όχι γραφικός αλλά άκρως επικίνδυνος.

Με την παρούσα θέλουμε να συγχαρούμε τον κόσμο που ήρθε χθες στο γήπεδο και είχε κόσμια συμπεριφορά καθώς και τους αθλητές των δυο ομάδων για τον δυνατό μα καθαρό αγώνα που δώσανε απόδειξη ότι έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Για την ταπεινή μα τίμια ομάδα μας το ταξίδι στην Γ Εθνική συνεχίζεται!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected