Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Μακροχώρι 0-0 (+ανακοίνωση)

16231510_1373078012744795_827240149_o

Αδικεί τις δύο ομάδες το 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις αλλά και αρκετό σασπένς!

Αχιλλέας και Μακροχώρι δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο πρώτο παιχνίδι για το 2017, σε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπως αυτόν του Δημοτικού Γηπέδου Λευκαδίων.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου παρουσιάστηκε πιο έτοιμη στο σημερινό ματς και μπορεί να τα βάζει με την τύχη της που δεν κατάφερε να φύγει από την έδρα του Αχιλλέα με ένα σημαντικότατο “διπλό”. Οι “ασπρόμαυροι” θεωρούν πως υπήρξαν και διαιτητικά λάθη, για το λόγο αυτό εξέδωσαν και ανακοίνωση διαμαρτυρίας (δείτε ΕΔΩ).

Από την άλλη πλευρά, οι ελλιπέστατοι “κυανόλευκοι” (ο Παναγιώτης Καραμεταξάς δεν υπολόγιζε σε 10(!) ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους) πάλεψαν με τη σειρά τους για τη νίκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα είχαν και την τύχη με το μέρος τους, τουλάχιστον σε τρεις κλασικές ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.

Για τον Αχιλλέα, ντεμπούτο πραγματοποίησε σήμερα ο Χρήστος Τασιώνας, που μεταγράφηκε από τον Κεραυνό Επισκοπής, ενώ για τους “ασπρόμαυρους” πρώτη συμμετοχή καταγράφηκε για τον Γρηγόρη Ηλιάδη, που αγωνίστηκε από την αρχή της σεζόν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, αλλά και για τον 16χρονο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που πέρασε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Άγγελου Καϊσίδη στο 82′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και ιδιαίτερα αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους μετά το μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής απραξίας. Οι 16245009_1373078246078105_1944453261_oγηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο διάστημα αυτό, μία στο 36′ με τον Καϊσίδη, σε γύρισμα του Κακούδη που κατέληξε άουτ και μία ακόμη στο 39′ όταν το σουτ του Κακούδη κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τσιμπρή.

Από την άλλη πλευρά, το Μακροχώρι είχε τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Τάσος Τσακαλίδης σημάδεψε το δοκάρι στο 16ο λεπτό, ενώ καλή στιγμή καταγράφηκε και με τον Πίκο, ο οποίος δεν κατόρθωσε να πλασάρει όπως θα ήθελε.

Το δεύτερο 45λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές σε θέση τετ-α-τετ αλλά αστόχησαν. Αρχικά στο 57΄ο Τάσος Τσακαλίδης, στη συνέχεια ο Πίκος στο 66′ και ο Νικόπουλος στο 73′, δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα, όπως επίσης και ο Βύζας στο 83′ όταν πρόλαβε την έξοδο του Μπουμπουλέντρα, αλλά πρόλαβαν την τελευταία στιγμή οι αντίπαλοι αμυντικοί και απομάκρυναν.

Στο 71′ ο Αχιλλέας ισοφάρισε τα…δοκάρια, όταν ο Μπράτσης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τασιώνας μπήκε ωραία στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο και στη συνέχεια το κάθετο δοκάρι, για να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς λίγο πριν τη γραμμή.

Στο διάστημα αυτό, ο…χαζομπαμπάς Πέτρος Μπράτσης είχε δύο σουτ με αξιώσεις, που κατέληξαν ελάχιστα άουτ, ωστόσο το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι ότι εδώ και λίγες ώρες απολαμβάνει τη συντροφιά του νεογέννητου διαδόχου!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Χαλατζιούκα

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Γκέτσος, Δημητρίου (37′ λ.τ. Σακελλάρης), Στογιάννος Γ. (78′ Κάργας), Τσάλμας (90+1′ Μάραντης), Μπράτσης, Τασιώνας, Καϊσίδης, Κακούδης

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φιλιππίδης, Ηλιάδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Γκιουλέκας, (63′ Σταματίου), Τσακαλίδης Γ., Φωτόπουλος (49′ Βύζας), Τσακαλίδης Τ., Πίκος (78′ Παπακωνσταντίνου Γ.), Παπακωνσταντίνου Δ.

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα Νάουσας

Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Νάουσας ευχόμαστε στον συμπαίκτη μας Πέτρο Μπράτση, να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας, να είναι καλότυχο και ευλογημένο σε όλη του τη ζωή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected