Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-4

PC030079

Γιώργος Κοτσογιαννίδης, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος

Μεστή και ουσιαστική εμφάνιση από την ΑΕ Χαρίεσσας στη Βεργίνα, βάζοντας τις βάσεις για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της, δείχνοντας πως δεν επηρεάστηκε καθόλου από την παρατεταμένη αγωνιστική απραξία.

Από την άλλη πλευρά, ο ΜΑΣ Βεργίνας, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στη σύνθεση σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του 2016 (μοναδική εξαίρεση ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, που αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του), πάλεψε για το αποτέλεσμα, είχε μεγάλη ευκαιρία στο 0-1, ωστόσο δεν κατόρθωσε στη συνέχεια να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό της ΑΕΧ.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά πως ήθελαν πολύ τους τρεις βαθμούς. Με επιθετικές πρωτοβουλίες και συνεχόμενο pressing, η ΑΕΧ βρήκε γρήγορα τη λύση και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών άνοιξε το σκορ όταν ο Τουμαράς εκτέλεσε το φάουλ, ο Θεόκλητος Ιωαννίδης στόπαρε ωραία τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κούβαρο για το 0-1.

Οι “κιτρινομπλέ” προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 12ο λεπτό ο Μανώλης Κούβαρος παραλίγο να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ηλιάδη.

Οι “κιτρινόμαυροι” όμως ήταν αποφασισμένοι στο σημερινό παιχνίδι και στο 18′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γιώργο Κοτσογιαννίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΜΑΣ, τρία λεπτά αργότερα ο Στογιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γραμματικός πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά σημείωσε το 0-3 για την ομάδα του.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη γκολ από πλευράς φιλοξενούμενων, αυτή τη φορά από τον Στογιάννη, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους και με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 4ο γκολ της ΑΕΧ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τυπική διαδικασία και για τις δύο ομάδες και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι (εκτός από ένα πολύ ωραίο σουτ του Κοσμανίδη στο δοκάρι) ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με σκόρερ τον Κατσιγιαννόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ., Ρόκο, Γκόγκος, Αναστασιάδης, Φραδέλος, Γιαννακίδης, Χατζάρας, Χερίδης, Θεοδώρου, Κατσιγιαννόπουλος

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης (68′ Μουζάκι), Ιωαννίδης Θ., Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Λύτης (58′ Φωτιάδης), Κοτσογιαννίδης, Παμπουχίδης (77′ Χρυσαφίδης), Τουμαράς, Γραμματικός, Στογιάννης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected