Α ΕΠΣ Ημαθίας

H…μάχη συνεχίζεται στην ΕΠΣ Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 16η αγωνιστική

Πρεμιέρα αύριο για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής, αυτός που θα κρίνει στο τέλος του τον πρωταθλητή αλλά και τις δύο ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται εκ των πραγμάτων στο Μακροχώρι, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, δύο ομάδες που θέλουν βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με ενδιαφέρον επίσης αναμένουμε και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων (δείτε ΕΔΩ όλες τις μεταγραφές όπως τις δημοσίευσε το SportsUp) αλλά και την κατάσταση των γηπέδων, μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις (κυρίως στα ορεινά) αλλά και τις έντονες βροχές.

Να υπενθυμίσουμε πως και η αυριανή 16η αγωνιστική θα καλυφθεί ΖΩΝΤΑΝΑ από το SportsUp, όπως άλλωστε κάθε Κυριακή και τη φετινή χρονιά.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 48.99 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 1-2 | 2014/2015, 2-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 28 βαθμούς, Καλύτερη άμυνα εντός έδρας με 3 γκολ. Αήττητος μετά από 14 αγώνες

Γνωστές απουσίες : Διαμαντής Λαδάς (τραυματίας)

Σχόλιο : Σαφώς αποδυναμωμένος πλέον ο “δικέφαλος”, μετά τις αποχωρήσεις των Ευγένη (Δόξα Μαυροβουνίου) και Παναγιώτη Κίτσα (Απόλλων Κρύας Βρύσης) αλλά και του Κώστα Χατζηστεφάνου. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως οι “ασπρόμαυροι” θα ρίξουν…λευκή πετσέτα και αναμένεται να παλέψουν (όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων) όλα τα παιχνίδια με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 27 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (τραυματίες), Σάκης Ρίσσου (ανάρρωση από επέμβαση στις αμυγδαλές), Θανάσης Μπουρδάνος-Αναστάσης Παρθενόπουλος (αμφίβολοι, αναμένουν την έκδοση του δελτίου)

Σχόλιο : Μετά από 42 ημέρες, οι “κιτρινομπλέ” θα πατήσουν γήπεδο! Οι εορτές αλλά και οι συνεχόμενες αναβολές, αποσυντόνισαν την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά και αποτελεί ερωτηματικό αν θα εμφανιστεί στην ίδια, εξαιρετική κατάσταση όπως πριν τα Χριστούγεννα. Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σε γήπεδα κοντινών περιοχών και με τις γνωστές απουσίες, ο ΓΑΣ θα δώσει τη μάχη στην Αλεξάνδρεια για το 9ο φετινό τρίποντο.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 63.19 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 37 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση με 50 γκολ, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ. Καλύτερη άμυνα εκτός με 2 γκολ.

Γνωστές απουσίες : Σάββας Αθανασιάδης (χάνει τη χρονιά), Νίκος Κουντουράς (εκτίει την τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του)

Σχόλιο : Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, επέτρεψε στην ΑΕ Αλεξάνδρειας να μειώσει τη διαφορά στον έναν βαθμό. Ωστόσο, ο στόχος των “πρασίνων” είναι ένας κι αυτός είναι η κατάκτηση του τίτλου και για το λόγο αυτό, άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να πάρουν το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος της χρονιάς.

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Τσαμπούρης (τραυματίας)

Σχόλιο : Πρώτο παιχνίδι για τους “ερυθρόλευκους” στο 2017, καθώς το προηγούμενο Σάββατο η αναμέτρηση στον Άγιο Νικόλαο με την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, αναβλήθηκε λόγω του στρώματος χιονιού που είχε καλύψει το γήπεδο. Η αποστολή της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολη στο αυριανό παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Δασκαλάκη θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και ότι προκύψει.

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 15.32 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 13η, 8 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης (χάνει όλη τη χρονιά)

Σχόλιο : Η ισοπαλία στα Λευκάδια πρόσθεσε έναν βαθμό στο…σακούλι για τους “ασπρόμαυρους”, ωστόσο θα χρειαστούν ακόμη περισσότερους στη συνέχεια ώστε να αποφευχθεί το δυσμενές σενάριο του υποβιβασμού. Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στο αυριανό, καθοριστικό παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 9η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μποζίνης (τιμωρημένος), Γκαλαΐτσης (στρατευμένος), Ορφανίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού), επιστρέφει ο Καριπίδης

Σχόλιο : Με ανεβασμένη ψυχολογία θα μεταβούν στο Μακροχώρι οι “πράσινοι”, μετά την πολύ καθοριστική νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου. Στο αυριανό ματς όμως, ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης θα κληθεί να προβεί σε…αλχημείες όσον αφορά την άμυνα, καθώς ο Μποζίνης είναι τιμωρημένος ενώ η συμμετοχή του Ορφανίδη θα κριθεί την τελευταία στιγμή

13866611_711066849033090_147466251_n

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 28.15 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 4-0

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 10 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Αποκλειστικά νίκη για τους “μπλαουγκράνα” στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα είναι το πρώτο για το 2017, καθώς το ματς της 15ης αγωνιστικής στον Άγιο Νικόλαο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας, αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Ενισχυμένη η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, που απέκτησε 5 ποδοσφαιριστές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο (δείτε ΕΔΩ) ενώ αναμένεται και το δελτίο του Ανδρέα Παπαδόπουλου, που επέστρεψε από τη Γερμανία.

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Παύλος Ζερδαλής – Κώστας Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 17 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιώργος Βοργιατζίδης (σπουδές)

Σχόλιο : Δύσκολη έξοδος για τους “κυανόλευκους”, σε μια έδρα που πέρσι γνώρισαν με βαριά ήττα. Στόχος για την ομάδα του Ζερδαλή – Παγγούρα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών στον δεύτερο γύρο, ώστε στο τέλος να τερματίσουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

XATZH

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 42.09 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 12 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Δεμπρόπουλος (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Λουκάς (τραυματίας)

Σχόλιο : Η ήττα στον Άγιο Γεώργιο, στο πρώτο ματς των “κιτρινομπλέ” για το 2017, διατηρεί τη Δόξα στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Κάθε ματς είναι καθοριστικό για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα, που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και την κακή ψυχολογία των φιλοξενούμενων, που προέρχονται από το 0-6 κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 25 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Αλέκος Χαραλαμπίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Η βαριά ήττα από την ΑΕ Αλεξάνδρειας επέφερε κλυδωνισμούς στους “κιτρινόμαυρους”, που θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο αυριανό παιχνίδι στο Λιανοβέργι.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 34.35 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 3-0

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 31 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Λάζαρος Ορφανίδης (τιμωρημένος)

Σχόλιο : Την ευκαιρία για την 11η φετινή νίκη έχουν οι “κοκκινόμαυροι”, που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για το 2017, τόσο στο πρωτάθλημα (0-2 στον Διαβατό) όσο και στο Κύπελλο (3-0 την ΑΕ Χαρίεσσας). Ο Γερμανός Σιαφαρίκας συνέστησε προσοχή για τον αυριανό αγώνα ώστε να δημιουργήσουν τις βάσεις από την αρχή της αναμέτρησης για μια εύκολη επικράτηση.

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, ένας βαθμός

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : H 13η ήττα σε 14 ματς έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους “κιτρινομπλέ”, οι οποίοι θα αγωνιστούν αύριο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Στόχος της ομάδας του Γιάννη Παυλίδη πλέον η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή στα ματς του δευτέρου γύρου και στο τέλος θα γίνει το…ταμείο.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 33.49 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-2

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 7η, 19 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Ηλιάδης (πιθανή θλάση)

Σχόλιο : Η νίκη στη Βεργίνα την προηγούμενη αγωνιστική, έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στους “κιτρινόμαυρους”, που βλέπουν πλέον το μέλλον τους στην κατηγορία με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το πλήγμα με τον τραυματισμό του Γιώργου Ηλιάδη φαίνεται να…πονοκεφαλιάζει τον Χρήστο Μποζίνη, που θα χάσει τον έμπειρο γκολκίπερ για περίπου ένα μήνα, αν επιβεβαιωθούν βεβαίως οι φόβοι για θλάση.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 36 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 31 γκολ. Αήττητη μετά από 14 αγώνες

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τους “πράσινους”, που αυτή τη φορά δοκιμάζονται στην έδρα της Χαρίεσσας. Τα δύο πρώτα δείγματα γραφής για το 2017, με τον ΑΣ Πατρίδας για το Κύπελλο (10-0) και με τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” (6-0 εκτός έδρας) φανερώνουν πως η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη έχει μπει με…άγριες διαθέσεις τη νέα χρονιά, με στόχο βεβαίως να κατακτήσει στο τέλος το νταμπλ. Το ματς στη Χαρίεσσα θα είναι κατά πως φαίνεται το τελευταίο που οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν χωρίς τις μεταγραφές τους, οι οποίες θα ανακοινωθούν (ίσως) και τα τελευταία 24ωρα του Γενάρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής (15.00) :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ολυμπιακός Νάουσας

Μακροχώρι – Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ατρόμητος Διαβατού

Δόξα Λιανοβεργίου – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»

Κεραυνός Επισκοπής  – ΜΑΣ Βεργίνας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Ρεπό : Αχιλλέας Νάουσας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα της Α1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected