Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-2

12207873_10206056085304513_2048645111_n

Το αήττητο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας “έσπασε” σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και μάλιστα στην έδρα του, όπου φέτος έχουν ηττηθεί τόσο ο ΑΣ Ειρηνούπολης όσο και η ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Σάκη Γλώσση επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική της άνοδο και με ηγέτη και σκόρερ τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, πήρε μια σπουδαία νίκη και αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους “κυανοκίτρινους” μακριά από την έδρα τους και από την άλλη πλευρά, η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του Χρήστου Υφαντίδη, μετά από 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον ΓΑΣ, όταν στο 3ο λεπτό κέρδισε κόρνερ από δεξιά, το εκτέλεσε ο Ουέλινγκτον, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα μέσα και στην προσπάθεια τους να διώξουν οι αμυντικοί, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Κασαπίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το πιο γρήγορο γκολ της 8ης αγωνιστικής ακολούθησε η πίεση από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση για να πετύχουν την ισοφάριση. Οι παίκτες του Χρήστου Υφαντίδη προσπάθησαν, δημιούργησαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα ωστόσο είτε ο Κίτσος (που ήταν σε μεγάλη μέρα σήμερα) είτε η αστοχία (δοκάρι στο 22′ μετά από κεφαλιά του Μπουκλά) δεν επέφεραν το πολυπόθητο τέρμα για τους κυπελλούχους.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει από το πρώτο λεπτό, με στόχο να ισοφαρίσει και να επιδιώξει στη συνέχεια την ανατροπή. Στο 63′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα, όταν ο Γιώργος Κίτσας από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κίτσο, που με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo12412

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων ευοδώθηκαν στο 83ο λεπτό, όταν κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπάκανος (ο διαιτητής υπέδειξε χέρι, με τον αμυντικό του ΓΑΣ να ωρύεται πως βρήκε στο γόνατο) και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Κίτσας, πετυχαίνοντας το 6ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στη μεγάλη ανατροπή έστω και στα δέκα περίπου λεπτά που απέμεναν, ο ΓΑΣ κατόρθωσε να πάρει το σπουδαίο “διπλό” χάρη στην εκτελεστική δεινότητα αλλά και την εμπειρία του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον. Στο 88′ ο Βραζιλιάνος άσος δέχτηκε την πάσα από τον Κουλιανίδη, έκανε το κοντρόλ με το στήθος και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην γωνία του Κασαπίδη, με τον έμπειρο πορτιέρο να τη βρίσκει με τα ακροδάχτυλα.

Ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί από πλευράς φιλοξενούμενων και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γηπεδούχων στα υπόλοιπα λεπτά, το 1-2 παρέμεινε και έδωσε στον ΓΑΣ μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Παπαδάκη.

Συνθέσεις 

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Κασαπίδης, Μπεκτάς (58′ Μαρτζέλος), Θεοδώρου Κυρ., Μπουκλάς Γ., Καρατάσος, Λαδάς, Καραμήτσος (66′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Γ., Ζωγράφος, Κίτσας Λ., Χαρισούδης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσος, Μπάκανος, Μάραντης, Κοτζαχρήστος, Ρίσσου, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Παρηγορίδης, Παπαδής (73′ Θεοδοσιάδης Δ.), Ευθυμιάδης (80′ Κουλιανίδης), Κακούδης Χ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected