Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1 (photos)

Γρήγορα θα ξεχαστεί το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου.

Η μοναδική…αχτίδα φωτός ήταν το εντυπωσιακό τέρμα του Άγγελου Καραντουλαμά στο 67ο λεπτό, που “σκότωσε” τη μέχρι πρότινος ομάδα του, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση ψαλιδάκι μετά από πάσα “πάρε βάλε” του Ανδρέα Μπουκλά.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και ελάχιστες ήταν οι σημαντικές φάσεις στις δύο εστίες.

Θεοδώρου και Ευαγγελόπουλος ήταν μάλλον θεατές, σε ένα παιχνίδι εντούτοις που υπήρχε σημαντικό κίνητρο για τη Δόξα, η οποία θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Το καθοριστικό ματς για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα είναι αυτό στον Άγιο Νικόλαο, που διεξάγεται την επόμενη αγωνιστική κι αν καταφέρει να φύγει νικήτρια από την έδρα του Ολυμπιακού Νάουσας, θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, πολλά ήταν τα λάθη από τις δύο ομάδες, που ελαχιστοποίησαν τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού και περιόρισαν το θέαμα σε ολιγόλεπτες εξάρσεις.

Το γκολ του πρώην “κιτρινομπλέ”, Άγγελου Καραντουλαμά ήταν…όλα τα λεφτά και έκρινε την αναμέτρηση, δίνοντας στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να ελπίζει ακόμη περισσότερο στην κατάληψη της 3ης θέσης, που είναι και ο στόχος που έχει απομείνει στον “δικέφαλο”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου Κων., Καραπατσάς, Παπαδόπουλος, Τόζογλου Π., Τζέπης, Θεοδώρου Κυρ. (83′ Ζαχόπουλος), Μπαντής, Σουρλόπουλος, Νουσιόπουλος, Γερόπουλος (71′ Ντόι), Γελαδάρης

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Βασιλείου, Κούκλας, Κίτσας Λ.Π., Κίτσας Ν., Καρατάσος, Κίτσας Σ. (61′ Ζωγράφος), Κίτσας Λ.Δ. (66′ Κίτσας Θ.), Καραντουλαμάς, Κίτσας (66′ Σούγγαρης).

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected