Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 4-1

Μια ακόμη εμφατική παρουσία της ΑΕ Χαρίεσσας, που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σημειώνει τέσσερα τέρματα.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη δεν πτοήθηκε από το γκολ του Σαρκατζή στο 18ο λεπτό και με αντεπίθεση διαρκείας, πήρε το 8ο φετινό τρίποντο εδραιώνοντας τη θέση της στο 7ο “σκαλοπάτι” της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” ξεκίνησαν δυνατά, φάνηκαν να ελέγχουν το παιχνίδι ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσαν, μένοντας στο τέλος και από δυνάμεις.

Το 6ο γκολ του Γιώργου Σαρκατζή στο φετινό πρωτάθλημα, έβαλε…φωτιά στη σημερινή αναμέτρηση, ενώ η σπουδαία ευκαιρία του Ρόκο στο 24′ ήταν αυτή που αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκίνησαν αρκετά νωχελικά στα πρώτα λεπτά.

Μετά το καλοχτυπημένο φάουλ του Τουμαρά και ένα σουτ με προϋποθέσεις από πλευράς γηπεδούχων, ήρθε η ισοφάριση. Ήταν το 28ο λεπτό, όταν ο Θεόκλητος Ιωαννίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Γραμματικός πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Παπαρέντη.

Στο 33′ ο Γραμματικός και πάλι λίγο έλειψε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Στογιάννης δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωστά και απομάκρυναν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου, η ΑΕΧ έδειξε πως ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, πιέζοντας έντονα την αντίπαλη άμυνα.

Στο 56′ η πίεση αυτή έφερε αποτελέσματα, όταν ο Γραμματικός έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο αμυντικό, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Παπαρέντη για το 2-1.

Το γκολ αυτό έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι, με τους “κιτρινόμαυρους” να δίνουν περισσότερο χώρο και να παίζουν κυρίως με αντεπιθέσεις.

Ο Απόλλων προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά στο 71′ όλα τελείωσαν, χάρη σε έναν πρώην παίκτη του. Μετά από γέμισμα του Δελητζάκη από τον χώρο του κέντρου, ο Δημητρούσης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να “γράψει” το 3-1.

Το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 88ο λεπτό, το οποίο και προήλθε από ατομική προσπάθεια του Στογιάννη, που πέρασε δύο αντιπάλους του και πλάσαρε ιδανικά τον εξερχόμενο Παπαρέντη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Σαρηγιαννίδη και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας ; Ηλιάδης, Σταμάτης (85′ Μποζατζίδης), Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Δελητζάκης, Λύτης, Τουμαράς, Δάτσης (58′ Κωστογλούδης), Γραμματικός (89′ Διτσόλας), Στογιάννης, Δημητρούσης

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Μποζίνης, Σαντίνι, Τρούπκος, Μίσκος, Τουλουμτζής, Γερμάνης, Χρυσόπουλος (60′ Καφές), Ρόκο, Σαρκατζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected