Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς οίκτο! (vid)

Αυτή η Μπαρτσελόνα ήταν σούπερ! Μπαλάρα των Καταλανών, διέλυσαν τη Θέλτα 5-0 κι επέστρεψαν στην κορυφή! Αποθέωση για Λουίς Ενρίκε. 

«Δεν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη και τους παίκτες για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους. Αφήνω τη δουλειά γιατί έχω την ανάγκη να ξεκουραστώ και να αποβάλλω την πίεση. Ήταν τρία αξέχαστα χρόνια», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε στα μέσα της εβδομάδας, όμως οι παίκτες του φρόντισαν να μην επηρεαστούν. Αντίθετα, ο Μέσι και οι συμπαίκτες του έκαναν ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν, διέλυσαν 5-0 τη Θέλτα, βρέθηκαν ξανά στην κορυφή (με ματς περισσότερο) και φουλάρουν για την… υπέρβαση κόντρα στην Παρί! Αποθέωση από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα για τον Λουίς Ενρίκε που αναγνώρισαν τα όσα εξαιρετικά προσέφερε.

Η Μπάρτσα ξεπέρασε το πρώτο άσχημο δεκάλεπτο κι έβαλε τη σφραγίδα της σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν… Μέσι και Νεϊμάρ έστειλαν μηνύματα στο 10′ και στο 14′ αντίστοιχα, ενώ στο 19΄ οι Καταλανοί έχασαν μια απίθανη ευκαιρία. Ο Σουάρες πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Καμπράλ το πλασέ όμως βρήκε το δοκάρι. Στη συνέχεια ο Μέσι έκανε νέο πλασέ, η μπάλα όμως χτύπησε πάλι στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος δεν αστόχησε, αφού με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια πέτυχε το 1-0! Η Θέλτα ήταν αδύναμη να αντιδράσει και στο 40′ ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ωραία ασίστ του Μέσι, απίθανο τσίμπημα του Νεϊμάρ και η Μπαρτσελόνα σφράγισε τη νίκη.

Παράσταση για ένα ρόλο και η επανάληψη! Στο 57′ από πάσα του Ραφίνια, ο Ράκιτιτς από αντικανονική θέση πέτυχε το 3-0. Η ομάδα του Ενρίκε συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 61′ ο Ουμτιτί με προβολή πέτυχε το πρώτο γκολ του στη σεζόν! Στο 64′ ήταν η σειρά του Μέσι με εντυπωσιακό τρόπο να διαμορφώσει το 5-0. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος στη La Liga είχε συμμετοχή σε τέσσερα γκολ (δυο γκολ, δυο ασίστ). Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πετύχει κι έκτο γκολ, ενώ η Θέλτα είχε δυο καλές φάσεις με τον Ασπας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

δείτε τα γκολ στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected