Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Το “σήκωσε” στη Λάρισα ο Αχιλλέας Φαρσάλων του Κώστα Νεμπεγλέρα! (photos)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΛ καθώς κατέκτησε στην τρίτη του σερί χρονιά σε τελικό να κερδίσει τον αξιόμαχο Δωτιέα Αγιάς με 3-2 στην παράταση (1-1 στην κανονική διάρκεια) και να σηκώσει το 7ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Βούλγαρης για τους νικητές που πέτυχε 2 τέρματα (54′, 97′), έχοντας και ένα χαμένο πέναλτι, με τον Λόλα να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 99′.

Από την πλευρά των ηττημένων ο Τσατσαλίδης ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα του κοντά στη νίκη με τα γκολ του (40′, 98′) ήταν αυτός που έδωσε τις ελπίδες στην ομάδα του.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο sportlarissa.gr

Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τακής Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος (70′ Ρέψης), Κουμπούρας, Οικονόμου, Κακαζούκης, Μανιώτης, Τλούπας (51′ Νάστας), Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης, Λόλας (100′ Καραμπούζης), Παλάσκας.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς, Φιλιππούλης (75′ Μαλάκος) , Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Ντακούλας, Χαλάτσης (46′ Ντελής), Γούτος Ν., Μπόντε (89′ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected