Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – ΑΕ Χαρίεσσας 2-2 (photos+vid)

Ανοιχτό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά προηγήθηκε δύο φορές, είχε περισσότερες ευκαιρίες στη…σούμα της αναμέτρησης, ωστόσο η ΑΕΧ κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον γειτονικό Κοπανό, χάρη στο τέρμα του εορτάζοντα σήμερα Κώστα Τουμαρά, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Για να φτάσουμε όμως εκεί, έγιναν…πράματα και θάματα, καθώς αρκετές ήταν οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης και βεβαίως τα τρία γκολ που προηγήθηκαν.

Ο ΓΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 2-1 και γενικότερα έδειξε πως θα έφτανε στην 4η σερί νίκη.

Την αρχή έκανε η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, όταν ο Γραμματικός σούταρε δυνατά στο 15ο λεπτό αλλά ο Χαβιαρόπουλος ήλεγχε την πορεία της μπάλας και απέκρουσε.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χρήστο Οικονόμου ο οποίος με ένα ξερό σουτ, νίκησε τον Ηλιάδη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

δείτε το γκολ :

Στο 23′ ο Στογιάννης έκανε την ωραία ατομική ενέργεια αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ, ωστόσο το γκολ που έψαξε στη φάση αυτή η ΑΕΧ, σημειώθηκε λίγο αργότερα.

Στο 3οο λεπτό, ο Γραμματικός έκανε το σουτ από τον άξονα, ο Πρόιος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και ο ρέφερι της συνάντησης κ. Τρέβλας υπέδειξε πέναλτι, υποστηρίζοντας πως βρήκε το χέρι του αμυντικού του ΓΑΣ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, θεωρώντας πως ο παίκτης είχε γυρίσει την πλάτη και το χέρι ήταν ακούσιο, ωστόσο η απόφαση του ρέφερι δεν άλλαξε και ο Δελητζάκης ευστόχησε από τα 11 βήματα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Γενικότερα, τα παράπονα και των δύο ομάδων εκφράστηκαν αρκετές φορές προς την πλευρά του διαιτητή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις στις οποίες υποστηρίζουν πως υπάρχει πέναλτι (η πρώτη μάλιστα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό), ενώ η ΑΕΧ φωνάζει για το γκολ που της ακυρώθηκε στο 87′ όταν ο Στογιάννης σκόραρε αλλά ο ρέφερι υπέδειξε πως έκανε κοντρόλ με το χέρι.

Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν πτόησε τον ΓΑΣ που πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ, Ντέλλας και Ζαχαρίας Ιωαννίδης πήδηξαν για την κεφαλιά, ο πρώτος δεν κατάφερε να την βρει και ο αμυντικός της ΑΕΧ στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στο “Γ”της εστίας του Ηλιάδη.

Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους και η ρευστή διαφορά, έδινε αυτομάτως εξαιρετικό ενδιαφέρον στο δεύτερο 45λεπτο.

Οι ευκαιρίες στο διάστημα αυτό ήταν σημαντικές, με τον ΓΑΣ να πέφτει πάνω σε έναν πολύ καλό Ηλιάδη που κράτησε ανέπαφη την εστία του τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις (με χαρακτηριστικά τα σουτ του Σπανού και το τετ-α-τετ του Χρήστου Οικονόμου) ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλοχτυπημένο κόρνερ του Τουμαρά που απέκρουσε ο Κατσουγιαννόπουλος προ της γραμμής όπως επίσης και μια πλαγιοκόπηση του Δημητρούση, που δεν κατάφερε να σουτάρει όπως θα ήθελε.

Στο 90+1 η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη κέρδισε φάουλ περίπου στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής (έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την υπόδειξη) και ο Τουμαράς που βλέπει αυτές τις εκτελέσεις ως…πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαβιαρόπουλου, για να “γράψει” το τελικό 2-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γιάντση.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Χαβιαρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Πρόιος, Μισαηλίδης, Οικονόμου Χ. (86′ Σιδηρόπουλος), Μπούφι, Ορφανίδης (72′ Οικονόμου Α.), Τριανταφυλλίδης, Τόσκα, Σπανός, Ντέλλας

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Δελητζάκης (67′ Φωτιάδης), Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Δημητρούσης, Λύτης, Κωστογλούδης (46′ Κρουσταλάς), Τουμαράς, Γραμματικός, Στογιάννης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected