Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-4


Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου επέστρεψε στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και μία εβδομάδα μετά την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου, σημείωσε τη 12η νίκη τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και φάνηκε να “καθαρίζει” το παιχνίδι, ωστόσο το ρευστό 0-1 παρέμεινε μέχρι το 64′, διάστημα στο οποίο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Το τέρμα του Κώστα Βούλγαρη στο 11ο λεπτό, άνοιξε το δρόμο στον ΓΑΣ για την 6η εκτός έδρας νίκη, τέρμα που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο, καθώς ξεκίνησε με κούρσα από το χώρο του κέντρου, έκανε το “ένα-δύο” με τον Παρθενόπουλο και ο πρώην παίκτης του ΑΣ Ειρηνούπολης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, “έγραψε” το 0-1. Αυτό ήταν το 10ο φετινό τέρμα για τον νεαρό επιθετικό του ΓΑΣ.

Και ενώ το γρήγορο γκολ φανέρωσε πως οι φιλοξενούμενοι θα έφταναν σε μια άνετη νίκη, κατέβασαν ταχύτητα και οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην άμυνα τους και έκλεισαν καλά τους διαδρόμους, με αποτέλεσμα όλες οι επιθετικές ενέργειες από πλευράς γηπεδούχων, να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον ΓΑΣ να κρατά το προβάδισμα και το γκολ στο 64′, έδωσε οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για θετικό αποτέλεσμα.

Δημιουργός του δεύτερου τέρματος για τους φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου ήταν ο Κοτζαχρήστος, που βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Μπρέγκου, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούβαρου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κιτρινομπλέ” της Βεργίνας, τρία λεπτά αργότερα, σε μια φάση “καρμπόν” με το δεύτερο γκολ, ο Τσίπης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπρέγκου (έφτασε τα 15 στο πρωτάθλημα) με τον ίδιο τρόπο “έγραψε” το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 74′ ο Πέτγαζλης, που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Βούλγαρης.

Ο σκόρερ μάλιστα του πρώτου τέρματος του ΓΑΣ, έγινε στη συνέχεια αναγκαστική αλλαγή, καθώς δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Στο 78′ ο ΜΑΣ Βεργίνας πέτυχε το γκολ της τιμής, με σκόρερ τον Χερίδη.

Η νίκη αυτή κρατά ζωντανό τον ΓΑΣ στη διεκδίκηση της 3ης θέσης, μοναδικός πλέον στόχος για το υπόλοιπο της σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο ΜΑΣ αγωνίζεται για το γόητρο ενώ ο προπονητής Γιάννης Παυλίδης έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Θεοδώρου, Χερίδης Χ., Μιχαλόπουλος, Δημουλάς, Γιαννακίδης, Κούβαρος Μ. (61′ Χερίδης Κ.), Αναστασιάδης (53′ Σαράφης), Φραδέλος, Κατσιγιαννόπουλος (74′ Κώστας), Χατζάρας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τενεκετζή, Τάσο, Θεοδοσιάδης, Ρίσσου, Κακούδης, Μπρέγκου (66′ Εξαρχόπουλος), Παρθενόπουλος (48′ Πέτγαζλης), Βούλγαρης (77′ Γεωργιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected